Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε το έργο τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αλμυρού – Έλεγχος και πιστοποίηση από την UEFA
Ολοκληρώθηκε το έργο τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αλμυρού – Έλεγχος και πιστοποίηση από την UEFA PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 10 Οκτωβρίου 2018
Στο γήπεδο του Αλμυρού βρέθηκε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, επιθεωρώντας το τελικό αποτέλεσμα του έργου τοποθέτησης του νέου, μοναδικού για την Κρήτη συνθετικού χλοοτάπητα νέας γενιάς, προϋπολογισμού 227.850 ευρώ, ο οποίος είναι εγκεκριμένος από την FIFA και την ΕΠΟ.

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο της ομάδας Γιώργο Κατσαμάνη, τον Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, τον Πρόεδρο της Δ.Ε. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου, υποδέχτηκαν τον Ιταλό εμπειρογνώμονα της UEFA, ο οποίος και θα ελέγξει το γήπεδο με την χρήση υπερσύγχρονων μέσων διασφάλισης ποιότητας, για να προχωρήσει στην αντίστοιχη πιστοποίηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Μια πιστοποίηση η οποία δίνει τη δυνατότητα ακόμα και διεξαγωγής διεθνών αγώνων στο γήπεδο του Αλμυρού, ενώ αναβαθμίζει αισθητά και τις συνθήκες άθλησης των παιδιών των ακαδημιών, καθώς και των ποδοσφαιρικών ομάδων που χρησιμοποιούν το γήπεδο.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανάφερε: «Μας ικανοποιεί απόλυτα το αποτέλεσμα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό έργο που αναβαθμίζει τις συνθήκες άθλησης σε ένα γήπεδο που χρησιμοποιείται από πολλούς αθλητές, μικρούς και μεγάλους και βελτιώνει κατά πολύ το επίπεδο των υποδομών μας στο τοπικό ποδόσφαιρο. Δίνει παράλληλα ένα πρόσθετο κίνητρο στη νεολαία μας να έρθει κοντά στο άθλημα, να ενταχθεί στις ακαδημίες και να καλλιεργήσει τις αρχές του ευ αγωνίζεσθε, αλλά και στις ποδοσφαιρικές μας ομάδες, να πρωταγωνιστήσουν στα πρωταθλήματα που αγωνίζονται.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την υποστήριξή του, τους Αντιδημάρχους Δράκο Μαρή και Άρη Σαλούστρο, να συγχαρώ τους προέδρους και τα μέλη των Διοικήσεων των ομάδων για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν και φυσικά, όλους τους συνεργάτες μου στο Δήμο για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA