Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και στο Γάζι
Ξεκίνησαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης και στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018
Τις εργασίες ασφαλτόστρωσης στην οδό Σκλαβοκάμπου στο Γάζι, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών υπηρεσιών Άρη Σαλούστρο.

Πρόκειται για τη συνέχεια των εργασιών ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης του οδικού δικτύου, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ, με χρηματοδότηση από το Π.Δ.Ε. και ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου. Σκοπός των εκτεταμένων εργασιών, είναι η αναβάθμιση του οδικού δικτύου, η βελτίωση των συνθηκών οδικής ασφάλειας για τους διερχόμενους οδηγούς, καθώς και η καλυτέρευση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των κατοίκων και των επισκεπτών του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης συνομίλησε με κατοίκους της οδού και σε δηλώσεις του ανέφερε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο στο Δήμο μας, εκτελείται σύμφωνα με τον σχεδιασμό μας. Πρόκειται για ουσιαστικές παρεμβάσεις, για εργασίες που αναβαθμίζουν αισθητά την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας, κάτι που παραμένει ως στόχος της Δημοτικής μας Αρχής.
Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω τον Υπουργό Αλέξη Χαρίτση, τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη, για την καθοριστική συμβολή τους και να συγχαρώ τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Βαλτζάκη, τους Προέδρους Γαζίου και Κρουσώνα, Γιάννη Κοτσυφό και Φώτη Τρυπιδάκη, όλα τα μέλη των τοπικών συμβουλίων, τον συντοπίτη μας Γιάννη Βουλγαράκη, καθώς και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσία για το πολύ καλό αποτέλεσμα και αυτής της προσπάθειας
».

Οι εργασίες συνεχίζονται.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA