Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επιχορήγηση του Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο Μαλεβιζίου
Επιχορήγηση του Υπουργείου Οικονομικών στο Δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018
Με το ποσό των 773.532,58 ευρώ ενισχύεται ο Δήμος Μαλεβιζίου, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, για την κάλυψη παλαιών οικονομικών υποχρεώσεων.

Πρόκειται για υποχρεώσεις που προέρχονται από δικαστικές αποφάσεις και με τον τρόπο αυτό, το Υπουργείο ανταποκρίνεται σε ένα αίτημα που είχε κατατεθεί από τον Δήμο Μαλεβιζίου, αναγνωρίζει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες και τον αγώνα της Δημοτικής Αρχής για την ανάπτυξη του Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, στο Δήμο μας τα τελευταία χρόνια καταβάλλεται μια τεράστια και άκρως αποτελεσματική προσπάθεια εξορθολογισμού των οικονομικών μας, με απτά αποτελέσματα. Έχουμε καταφέρει πραγματικά να βάλουμε τάξη, να εξοφλούμε έγκαιρα τις δανειακές υποχρεώσεις που έρχονται από το παρελθόν, ενώ ταυτόχρονα, να χρηματοδοτούμε με ίδιους πόρους πολλά έργα πνοής σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Και όλα αυτά, μέσα στο εξαιρετικά αρνητικό, γενικότερο οικονομικό περιβάλλον των τελευταίων ετών.
Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση και τον ειδικό συνεργάτη του, Μαρίνο Ρουσσιά, όπως επίσης και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη ο οποίος για μια ακόμα φορά είναι συμπαραστάτης της Δημοτικής Αρχής και με τις καθοριστικές παρεμβάσεις του συμβάλει στην ενίσχυση των προσπαθειών μας. Πολλά μπράβο επίσης αξίζουν στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου μας Θανάση Κύρκο και όλα τα στελέχη της Οικονομικής μας Υπηρεσίας, για το πολύ καλό αποτέλεσμα που καταφέρνουν
».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA