Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δεκτές όλες οι αιτήσεις παιδιών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Μαλεβιζίου
Δεκτές όλες οι αιτήσεις παιδιών που πληρούσαν τις προϋποθέσεις στους παιδικούς σταθμούς του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018
Με το καλύτερο αποτέλεσμα έγινε για μια ακόμα χρονιά η διαδικασία εγγραφής παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Παιδείας Μαλεβιζίου - Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ.

Συνολικά 307 παιδιά έγιναν δεκτά στους 6 παιδικούς σταθμούς του Δήμου, στην Αμμουδάρα, το Πολύδροσο, την Αγία Μαρίνα, την Αγία Πελαγία, τον Κρουσώνα και την Τύλισο, το 100% δηλαδή των αιτήσεων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής. Κάτι που αποδεικνύει το υψηλό επίπεδο οργάνωσης και λειτουργίας στο οποίο βρίσκεται ο Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. που έχει και την ευθύνη των παιδικών σταθμών του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Για μια ακόμα χρονιά πετύχαμε εξαιρετικά αποτελέσματα σε ένα καίριο τομέα, αυτόν των παιδικών σταθμών. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι καταφέραμε να απορροφήσουμε όλες τις αιτήσεις που πληρούσαν τις προϋποθέσεις εγγραφής και να προσφέρουμε μια αποτελεσματική λύση για τους εργαζόμενους γονείς. Αυτό είναι αποτέλεσμα της συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται στον Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη (Καρίκη), όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, την Δ/ντρια Μαρία Τρούλη και όλα τα στελέχη του Οργανισμού».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA