Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε το έργο αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης της Δαμάστας
Ολοκληρώθηκε το έργο αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης της Δαμάστας PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
Ολοκληρώθηκε και παραδόθηκε σε χρήση το έργο αντικατάστασης του αγωγού ύδρευσης της Δαμάστας, προϋπολογισμού 550.000 ευρώ.

Το έργο, αφορούσε στην αντικατάσταση του παλιού αγωγού (ο οποίος είχε κατασκευαστεί στα μέσα της δεκαετίας του 1950 και παρουσίαζε συνεχώς ζημιές) με ένα νέο, 3ης γενιάς αντικαταθλιπτικό αγωγό, μήκους 5,5 χιλιομέτρων. Ήταν ένα δύσκολο τεχνικό έργο, αφού το νερό μεταφέρεται από τη γεώτρηση του Αγίου Παντελεήμονα στο Φόδελε προς τη δεξαμενή της Δαμάστας και λόγω της γεωμορφολογίας του εδάφους παρουσίαζε πολλές ιδιαιτερότητες. Με αυτό το έργο, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου Δ.Ε.Υ.Α.Μ. δίνει οριστική λύση στα προβλήματα υδροδότησης που αντιμετώπιζε ο οικισμός, βελτιώνει αισθητά την καθημερινότητα των κατοίκων και μηδενίζει τις διαρροές νερού.

Το έργο επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο και τον Αντιπρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκη και Γ. Ντουλάκη αντίστοιχα, τον Δ.ντη της επιχείρησης Γ. Κουγιουμουτζάκη, τον Αντιδήμαρχο Α. Σαλούστρο και τον Πρόεδρο της Δαμάστας Κώστα Μαυράκη. Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε σε δηλώσεις του: «Ένα ακόμα σημαντικό και δύσκολο έργο, ολοκληρώθηκε. Η ποιότητα ζωής και η καθημερινότητα των κατοίκων της Δαμάστας βελτιώνεται σε μεγάλο βαθμό, οι ζημιές λόγω της παλαιότητας του αγωγού ανήκουν πλέον στο παρελθόν και οι κάτοικοι του οικισμού θα απολαμβάνει απρόσκοπτα το πολυτιμότερο αγαθό του κόσμου, το νερό.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για την χρηματοδότηση του έργου τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη και τον Βουλευτή Ηρακλείου Σωκράτη Βαρδάκη ο οποίος βρέθηκε και για αυτό το έργο στο πλευρό μας και να συγχαρώ τον Πρόεδρο Φ. Σαββάκη, τον Αντιπρόεδρο Γ. Ντουλάκη, όλα τα μέλη του Δ.Σ., τον Δ/ντη Γ. Κουγιουμουτζάκη, τα στελέχη και το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για το άριστο αποτέλεσμα, όπως επίσης και τον Πρόεδρο του οικισμού Κώστα Μαυράκη και τα μέλη του τοπικού συμβουλίου για την άριστη συνεργασία
».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA