Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέα έργα ύδρευσης και άρδευσης σε Κεραμούτσι, Γωνιές, Αστυράκι, Αϊδονοχώρι, Καμαράκι και Καμαριώτη
Νέα έργα ύδρευσης και άρδευσης σε Κεραμούτσι, Γωνιές, Αστυράκι, Αϊδονοχώρι, Καμαράκι και Καμαριώτη PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018
Τα τεχνικά δελτία συνολικού προϋπολογισμού 256.000 ευρώ για την ενίσχυση των υποδομών στο Δήμο Μαλεβιζίου υπέγραψε σήμερα ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Συγκεκριμένα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης υπέγραψε χρηματοδοτήσεις που αφορούν την κατασκευή νέας δεξαμενής και δικτύου ύδρευσης στην τοπική κοινότητα Κεραμουτσίου με προϋπολογισμό 135.000 ευρώ και για την ανόρυξη εφεδρικής υδροαρδευτικής γεώτρησης στη θέση «Πλακούρες» Αιδονοχωρίου προϋπολογισμού 121.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που θα εξυπηρετήσει τους οικισμούς Γωνιών, Αστυρακίου, Αιδονοχωρίου, Καμαρακίου και Καμαριώτη.

Στην σημερινή υπογραφή των τεχνικών δελτίων από τον Περιφερειάρχη Κρήτης παραβρέθηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού Κώστας Φασουλάκης, ο εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Υγείας Λάμπρος Βαμβακάς, ο Γιάννης Παντερής Πρόεδρος της Τ.Κ. Γωνιών, η Πόπη Θραψανιωτάκη Πρόεδρος της Τ.Κ. Κεραμουτσίου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φίλιππος Σαββάκης και Γιάννης Ντουλάκης αντίστοιχα, και ο Γιώργος Κουγιουμουτζάκης Διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Μ..

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Πρόκειται για σημαντικά έργα υποδομών στους τομείς της ύδρευσης και της άρδευσης. Έργα αναγκαία και απαραίτητα για το Μαλεβίζι, τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων των οικισμών αυτών, ενώ συμβάλλουν και στην ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα παραγωγής στον τόπο μας. Γι' αυτό και θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη υποστήριξή του και σε αυτά τα έργα στον Δήμο μας, όπως επίσης τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Φασουλάκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Λάμπρο Βαμβακά που βρίσκονται δίπλα στο Μαλεβίζι. Ένα μεγάλο επίσης μπράβο αξίζει σε όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ., αιρετά και υπηρεσιακά, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα που καταφέρνουν, καθώς και στους Προέδρους των οικισμών μας, που ανταποκρίνονται με απόλυτη επιτυχία στα καθήκοντά τους».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA