Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επέκταση δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στο Γάζι
Επέκταση δρομολογίων του αστικού ΚΤΕΛ στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2018
Δεκτή έγινε η πρόταση της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου από τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, για επέκταση δρομολογίων των αστικών λεωφορείων σε περιοχές νότια του Γαζίου.

Ειδικότερα, πρόκειται για τρία δρομολόγια της γραμμής Νο 8 που τερμάτιζε στο Ι.Τ.Ε. και που από την 1η Δεκεμβρίου επεκτείνεται, καλύπτοντας και την περιοχή του Κολυβά, στον νότιο παράλληλο του ΒΟΑΚ. Οι ώρες των νέων δρομολογίων θα είναι σε πρώτη φάση στις 07:25, 11:30 και 17:20 και ανάλογα την επιβατική κίνηση, θα επανεξεταστούν στο μέλλον. Τα παραπάνω αποφασίστηκαν σε συνάντηση που είχαν οι Αντιδήμαρχοι Μαλεβιζίου Θανάσης Κύρκος και Άρης Σαλούστρος με τον Πρόεδρο του αστικού ΚΤΕΛ Καλλέργο Βουλγαράκη και το μέλος του Δ.Σ. Μανόλη Χουρδάκη, οι οποίοι και κατανόησαν την αναγκαιότητα αυτής της επέκτασης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Για μια ακόμα φορά συνεργαζόμαστε άψογα με το αστικό ΚΤΕΛ και καταφέρνουμε να πετύχουμε την επέκταση μιας γραμμής στο Δήμο μας, εξασφαλίζοντας καλύτερη εξυπηρέτηση για τους συμπολίτες μας που διαμένουν στα νότια του Γαζίου. Ήταν μια αναγκαία παρέμβαση και χαίρομαι ιδιαίτερα που η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά. Με την ευκαιρία θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο Καλλέργο Βουλγαράκη και όλα τα μέλη της Διοίκησης για την άριστη συνεργασία μας και την κατανόηση που δείχνουν στις προτάσεις της Δημοτικής μας Αρχής».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA