Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής
Πρόσκληση Συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018
Αριθμ. Πρόσκλησης 33
Αγαπητέ συνάδελφε, την Τετάρτη 28-11-2018 και ώρα 11:30 π.μ στο Δημοτικό Κατάστημα Γαζίου, θα γίνει συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, προκειμένου να πάρουμε αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΥΡΚΟΣ

 

Η Μ Ε Ρ Η Σ Ι Α   Δ Ι Α Τ Α Ξ Η

1. Αναμόρφωση του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2018 (Δέκατη ένατη).
2. Έγκριση 3ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια σκυροδέματος».
3. Έγκριση 2ου πρακτικού (Ηλεκτρονική αποσφράγιση δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου) για την εκτέλεση του έργου «Αποκατάσταση αύλειου χώρου και κτιρίου στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Τ.Κ. Γωνιών».
4. Έγκριση 1ου πρακτικού συνοπτικού διαγωνισμού για την εκτέλεση του έργου «Κατασκευή δικτύου όμβριων στην οδό Ροδινού Δήμου Μαλεβιζίου».
5. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων Δημοτικής Κοινότητας Γαζίου», προϋπολογισμού δαπάνης 500.000,00 €.
6. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Κοκκινιάκος και στη Τ.Κ. Λουτρακίου της Δ.Ε. Κρουσώνα», προϋπολογισμού δαπάνης 100.000,00 €
7. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια μηχανημάτων έργου και συνοδευτικού εξοπλισμού (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ)», προϋπολογισμού δαπάνης 212.040,00 €.
8. Κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης, ανοιχτού διαγωνισμού, για την εκτέλεση της προμήθειας «Προμήθεια - τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Μαλεβιζίου (Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ II)» προϋπολογισμού δαπάνης 247.974,80 €.
9. Ανάκληση της 380/2018 απόφασης της οικονομικής Επιτροπής και εκ νέου κατάρτιση όρων και σύνταξη διακήρυξης δημοπρασίας για την εκτέλεση του έργου «Εργασίες επιχρισμάτων και μονώσεων σε τοιχία οδών στην Τ.Κ. Ροδιάς», προϋπολογισμού δαπάνης 30.000,00 €.
10. Επέκταση δημοτικού φωτισμού Φόδελε, ποσού 9.600,58 €.
11. Απόδοση λογαριασμού και απαλλαγή υπολόγου για Χρηματικά εντάλματα προπληρωμής ποσού 1.500,00 € και ποσού 300,00 € που εκδόθηκαν κατά το οικονομικό έτος 2018, για την πληρωμή των δαπανών τεχνικού ελέγχου των οχημάτων (Κ.Τ.Ε.Ο) των οχημάτων του Δήμου μας.
12. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή και αφορούν την Δημοτική Κοινότητα Ροδιάς.
13. Έγκριση δαπανών που έχουν γίνει από πάγια προκαταβολή και αφορούν την Δημοτική Κοινότητα Γαζίου.

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA