Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας
Πλήθος κόσμου στον Αγιασμό των υδάτων στο λιμανάκι της Παντάνασσας PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019
Με σύμμαχο τον καλό καιρό, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε και φέτος στο λιμανάκι της Παντάνασας για να παρακολουθήσει τον Αγιασμό των υδάτων.
Αρκετοί ήταν οι τολμηροί κολυμβητές και κολυμβήτριες, που βούτηξαν στα παγωμένα νερά του γραφικού λιμανιού για να πιάσουν τον Σταυρό, με πρώτη να τα καταφέρνει η μόλις 9 ετών Αγγελική Γιακουμάκη στην οποία ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης έδωσε ως αναμνηστικό το γούρι του 2019, το λεύκωμα «Δήμος Μαλεβιζίου - Από την Αμμουδάρα στο Ψηλορείτη» που πρόσφατα εκδόθηκε από το Δήμο, ένα αναμνηστικό δίπλωμα και το σήμα του Δήμου Μαλεβιζίου.
Αμέσως μετά την τελετή, ακολούθησε η βράβευση του ιδιοκτήτη θαλασσίων σπορ στην Αμμουδάρα Βαγγέλη Μανουρά από τον Λιμενάρχη Παντάνασσας Μενέλαο Δαφέρμο και του ιδιοκτήτη ρυμουλκών σκαφών Μανώλη Παπαδάκη από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Γιάννη Κοτσυφό και την Πρόεδρο της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Εύη Αποστολάκη, για την πολύχρονη συμβολή τους σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης, καθώς και την προσφορά τους σε κοινωνικές δράσεις που έχουν πραγματοποιηθεί στην περιοχή.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε στα γραφεία του τοπικού συλλόγου ερασιτεχνών αλιέων, όπου όπως κάθε χρόνο είχε στηθεί μπουφές με κέρασμα για όλους τους επισκέπτες, καθώς και δράση πώλησης ημερολογίων με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για ένα 14χρονο παιδί που πρέπει να μεταφερθεί στη Γερμανία για μια εξαιρετικά σοβαρή επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Από εδώ, από το πανέμορφο και γραφικό λιμανάκι της Παντάνασας, θα ήθελα να απευθύνω θερμές ευχές προς όλους! Να έχουμε μια καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη και η Θεία Φώτιση να μας βοηθήσει στο να λαμβάνουμε τις σωστές αποφάσεις. Χρόνια πολλά!».

Το παρών στο λιμανάκι της Παντάνασσας έδωσαν στελέχη της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Περιφέρειας Κρήτης Λάμπρος Βαμβακάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Ματαλλιωτάκης, ενώ ανάλογες τελετές Αγιασμού των υδάτων πραγματοποιήθηκαν στην Αμμουδάρα, στο Γάζι από τον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμων Κολυβά, στη Λυγαριά, στη δεξαμενή του Κρουσώνα, στο Παλαιόκαστρο, στην Αγία Πελαγία όπου τον Σταυρό έπιασε ο Ανδρέας Μαυράκης, στο ποταμάκι του Φόδελε και στο Μαδέ.
Ο Δήμος Μαλεβιζίου ευχαριστεί θερμά τα κοσμηματοπωλεία Αποστολάκη - Venus, Μαμουλάκη και Πλουμή Παραγιουδάκη για τις δωρεές των αναμνηστικών δώρων στους κολυμβητές.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA