Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ολοκληρώθηκε το δίκτυο WiFi στις Γωνιές – Ακολουθούν Ροδιά, Αγία Πελαγία και Κρουσώνας
Ολοκληρώθηκε το δίκτυο WiFi στις Γωνιές – Ακολουθούν Ροδιά, Αγία Πελαγία και Κρουσώνας PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης του νέου ασύρματου δικτύου δωρεάν πρόσβασης στο internet, στον οικισμό των Γωνιών.

Το νέο δίκτυο Wi-Fi εγκαταστάθηκε με στόχο την παροχή δωρεάν υπηρεσιών διαδικτύου, μέσα από ένα πρόγραμμα που υλοποιείται από ίδιους πόρους του Δήμου Μαλεβιζίου και έχει καλύψει μέχρι στιγμής τους δημόσιους χώρους στο Μαλεβίζι σε ποσοστό άνω του 80%. Δωρεάν ασύρματη σύνδεση δικτύου υπάρχει ήδη στο Γάζι στην πλ. Μ. Κατσαμάνη, στα Καλέσα, το Κεραμούτσι, το Καμάρι, τις Κορφές, το Λουτράκι, τον Σάρχο, τη Μονή, τη Τύλισο, το Αστυράκι, το Καμαράκι, τον Καμαριώτη, τη Δαμάστα, το Μάραθος, το Φόδελε στο Μουσείο El-Greco, το Παλαιόκαστρο και το Καβροχώρι.
Στο πρόγραμμα της Δημοτικής Αρχή για το αμέσως επόμενο διάστημα, περιλαμβάνεται η δημιουργία ανάλογων δικτύων στη Ροδιά, την Αγία Πελαγία και τον Κρουσώνα.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Το ότι το διαδίκτυο αποτελεί ένα ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο αλλά και κομμάτι της καθημερινότητάς μας είναι δεδομένο. Γι' αυτό κι εμείς υλοποιούμε και ολοκληρώνουμε ένα πρόγραμμα εγκατάστασης ελεύθερων δικτύων internet σε όλο τον δήμο, έτσι ώστε να μπορούν κάτοικοι και επισκέπτες να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε όλες τις διαδικτυακές υπηρεσίες και τις εφαρμογές που τους ενδιαφέρουν. Μέσα από αυτό το δίκτυο, επιθυμούμε παράλληλα να δίνουμε τη δυνατότητα στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες του τόπου μας να επικοινωνούν και να προβάλλουν τις ομορφιές του Μαλεβιζίου σε όλο τον κόσμο. Αξίζουν πολλά μπράβο στα στελέχη του τμήματος πληροφορικής του Δήμου μας, για την εξαιρετική δουλειά που έχουν κάνει».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA