Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στον διαδικτυακό αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου
Στον διαδικτυακό αέρα η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019
Όλες οι πληροφορίες για τους πολίτες στη νέα ιστοσελίδα Εύκολη και γρήγορη ενημέρωση - Φιλική σε κινητές συσκευές

Ολοκληρώθηκαν και οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες και από την Τρίτη 5 Μαρτίου, η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Μαλεβιζίου www.malevizi.gr & www.malevizi.gov.gr θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία. Ο παρών δικτυακός τόπος www.gazi.gov.gr σταματάει να ανανεώνεται, αλλά παραμένει on line.

Στη νέα ιστοσελίδα, μπορούν οι πολίτες να ενημερώνονται για όλα όσα τους ενδιαφέρουν, να βλέπουν ανακοινώσεις και προκηρύξεις, τα δελτία τύπου, την οργανωτική δομή, όλα τα στοιχεία επικοινωνίας με τα τμήματα του Δήμου, τους οργανισμούς και να νομικά πρόσωπα, τις ειδικές επιτροπές και άλλα πολλά χρήσιμα στοιχεία.
Πρόκειται για μια σύγχρονη και άκρως λειτουργική ιστοσελίδα, «φιλική» στην πλοήγηση από κινητές συσκευές και ιδιαίτερα γρήγορη παρά τον τεράστιο όγκο δεδομένων που φιλοξενεί.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης ανέφερε: «Μια σύγχρονη ιστοσελίδα, είναι από σήμερα στην υπηρεσία του πολίτη. Άνετα, γρήγορα και με την απαιτούμενη διαδικτυακή ασφάλεια, μπορούν οι πάντες να επικοινωνούν με τον Δήμο και τη Δημοτική Αρχή, για οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί. Καλώ τους συμπολίτες μας να την επισκεφτούν, να περιηγηθούν σε αυτήν και θα χαρώ να μας στείλουν και τις όποιες παρατηρήσεις τους.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο αντιδήμαρχο Θανάση Κύρκο και όλα τα στελέχη από το τμήμα πληροφορικής του Δήμου μας για το εξαιρετικό αποτέλεσμα».

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA