Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη στο Γάζι!
Η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη στο Γάζι! PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2011

Ο δήμος Μαλεβιζίου, ο σύλλογος γυναικών δήμου Μαλεβιζίου «Μαλβαζία» και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ συμμετέχουν στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανωτής της οποίας για το νομό Ηρακλείου είναι ο Παγκρήτιος σύνδεσμος εθελοντών αιμοδοτών και δωρητών οργάνων σώματος «Αιματοκρήτης».

Η φλόγα της αγάπης ξεκίνησε τη διαδρομή της φέτος από τα Σέρβια Κοζάνης και θα παραμείνει στο Νομό Ηρακλείου από τις 4-9-11 έως και τις 12-9-11, διάστημα στο οποίο θα διοργανωθούν αιμοδοσίες και εκδηλώσεις με στόχο τη διάδοση της ιδέας της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που αποτελεί μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Ειδικότερα, η φλόγα θα περάσει από τους οικισμούς του Γαζίου και συγκεκριμένα από τις οδούς: Ανδρέα Παπανδρέου-Αμμουδάρα, Ελευθερίου Βενιζέλου-Γάζι, Θριάμβου-Άνοδος, Γεννηματά-Τσαλικάκι, στις 10/9/2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:30 (η έναρξη θα γίνει από τον χώρο του S/M CARREFOUR).
Στο κλείσιμο της εκδήλωσης θα διοργανωθεί από τα μέλη του συλλόγου Μαλβαζία μουσική βραδιά με τοπικά εδέσματα (Δημ. Σχολείο Αγ. Μαρίνας-Τσαλικάκι περίπου στις 21:00) και ευελπιστούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.
Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

Όσοι θέλουν να συμμετέχουν ως Λαμπαδηδρόμοι πρέπει να το δηλώσουν τηλεφωνικά, για να παραλάβουν μπλουζάκια και καπελάκια στο σημείο εκκίνησης ή στις περιοχές τους (μικρά παιδιά επίσης μπορούν να συμμετέχουν πάντα με συνοδεία γονέων). Θα υπάρχει και μεταφορά με λεωφορείο για τις μακρινές διαδρομές.

Πληροφορίες τηλ.: 63 73 49 85 98 κ. Φραντζεσκάκη Άννα
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA