Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τσιμεντόστρωση νέου αγροτικού δρόμου 1 χλμ στον Κρουσώνα
Τσιμεντόστρωση νέου αγροτικού δρόμου 1 χλμ στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση

Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2011

 

Σε μια ακόμη παρέμβαση στην ύπαιθρο προχώρησε η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου και συγκεκριμένα στην τσιμεντόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο Μοναστήρι του Αγ. Γεωργίου Κοκκινιάκου.
Πρόκειται για δρόμο μήκους 1 χλμ, ο οποίος συνδέει την κεντρική αρτηρία του Κρουσώνα με το ιστορικό μοναστήρι, το οποίο δημιουργήθηκε στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, καταστράφηκε ολοσχερώς και ανακαινίστηκε ξανά το 1945, αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο.
Ο νέος αυτός δρόμος, εκτός από το μεγάλο πλήθος πιστών που θα εξυπηρετεί, θα δώσει και καλύτερες συνθήκες πρόσβασης προς τις αγροτικές περιουσίες των κατοίκων της περιοχής.

Σημαντική βοήθεια στην κατασκευή του έργου υπήρξε από τον σύλλογο οικοδόμων Κρουσώνα, μέλη του οποίου προσέφεραν εθελοντική εργασία στην τσιμεντόστρωση.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα ήθελε δημόσια να ευχαριστήσει τον Σύλλογο Οικοδόμων Κρουσώνα για την συνεισφορά των μελών του στην κατασκευή του έργου, καθώς και τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου κ. Σ. Βαρδάκη, το πρόεδρο της ένωσης ξενοδοχοϋπαλλήλων κ. Γ. Αρετίνη, τον Γραμματέα του Σωματείου Οικοδόμων κ. Ν. Ψαθάκη και την εταιρεία LAFARZ, για τη συμβολή τους, με την προσφορά μέρους των υλικών που απαιτήθηκαν (το κόστος των υπολοίπων υλικών, καλύφτηκε από τον δήμο Μαλεβιζίου).

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA