Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με μεγάλη επιτυχία η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη στο Γάζι!
Με μεγάλη επιτυχία η 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη στο Γάζι! PDF Εκτύπωση
Ημερομηνία: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δήμος Μαλεβιζίου, ο Σύλλογος Γυναικών Δήμου Μαλεβιζίου «Μαλβαζία» και ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ συμμετείχαν στην 9η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Εθελοντή Αιμοδότη, διοργανωτής της οποίας για το Νομό Ηρακλείου ήταν ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος «Αιματοκρήτης».
Η φλόγα της αγάπης ξεκίνησε τη διαδρομή της φέτος από τα Σέρβια Κοζάνης και παρέμεινε στο Νομό Ηρακλείου από τις 4 έως τις 12-9-11, διάστημα στο οποίο διοργανώθηκαν αιμοδοσίες και εκδηλώσεις με στόχο τη διάδοση της ιδέας της «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», που αποτελεί μια πράξη αγάπης και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας.
Η φλόγα πέρασε και από τους οικισμούς του Γαζίου και συγκεκριμένα από τις οδούς: Ανδρέα Παπανδρέου-Αμμουδάρα, Ελευθερίου Βενιζέλου-Γάζι, Θριάμβου-Άνοδος, Γεννηματά-Τσαλικάκι, στις 10/9/2011.
Το κλείσιμο της εκδήλωσης διοργανώθηκε από τα μέλη του συλλόγου Μαλβαζία σε μια μουσική βραδιά με τοπικά εδέσματα στο δημοτικό σχολείο της Αγ. Μαρίνας στο Τσαλικάκι με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA