Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δημόσια Διαβούλευση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μαλεβιζίου
Δημόσια Διαβούλευση Επιχειρησιακού Προγράμματος Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Η Εκπόνηση Επιχειρησιακών Προγραμμάτων στους Ο.Τ.Α. προβλέπεται με τον υπ' αριθμ. 3852 Νόμο (ΦΕΚ Α/87/07-06-2010) με τον οποίο καθορίσθηκε η Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης μέσω του Προγράμματος Καλλικράτης.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα άρθρα 266 και 267 του παραπάνω, προβλέπεται ότι για το μεσοπρόθεσμο προγραμματισμό των δήμων εκπονείται το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα (Ε.Π.)
Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Μαλεβιζίου στοχεύει στη διαμόρφωση ενός προγράμματος βιώσιμης ανάπτυξης, εσωτερικής αναβάθμισης του δήμου και προώθησης των συνεργασιών. Συνιστά ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής, οργανωτικής και λειτουργικής ανάπτυξης για την περίοδο 2011-2014, σε πλήρη εναρμόνιση με τις κατευθύνσεις του αναπτυξιακού σχεδιασμού, σε περιφερειακό και εθνικό επίπεδο.
Ειδικότερα, αποτελεί ένα πλαίσιο στρατηγικών στόχων και αναπτυξιακών προτεραιοτήτων που εξειδικεύονται σε δράσεις με ορίζοντα τετραετίας, για την προώθηση της τοπικής ανάπτυξης και την αναβάθμιση της οργάνωσης των υπηρεσιών του Δήμου. Το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προβλέπει τα απαραίτητα έργα υποδομής και τις τοπικές επενδύσεις στην ευρύτερη περιοχή του Δ. Μαλεβιζίου, καθώς και τη βελτίωση της υφιστάμενης οργανωτικής δομής και λειτουργίας του ίδιου του Δήμου, ως φορέα τοπικής αυτοδιοίκησης, στο πλαίσιο του εξωτερικού περιβάλλοντος στο οποίο δρα, μεριμνώντας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών των κατοίκων και των επισκεπτών, καθώς και την εν γένει παροχή αναβαθμισμένων υπηρεσιών σε όλους τους τομείς δράσεις του.
Στόχος της δημόσιας διαβούλευσης του Επ. Προγράμματος είναι η ενημέρωση όλων των πολιτών αλλά και των τοπικών επαγγελματικών, πολιτιστικών, κοινωνικών και άλλων φορέων του Δήμου, για τους νέους θεσμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα προκειμένου να υποβάλλουν τις προτάσεις τους.
Προτάσεις και παρατηρήσεις θα ενσωματωθούν στο τελικό κείμενο, κατόπιν αξιολόγησης από την Ομάδα Έργου του Προγράμματος.
Για προτάσεις, παρατηρήσεις και σχόλια μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Δήμο Μαλεβιζίου στα τηλ. 2813 400 600,601,685, φαξ: 2810-822123 και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. , καθώς και με τον αρμόδιο υπάλληλο του Τμήματος Προγραμματισμού κ. Αντώνη Σεληνιωτάκη στην ηλεκτρονική Δ/νση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Σχετικά Αρχεία :
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA