Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ενημέρωση για το πρόγραμμα δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο δήμο Μαλεβιζίου
Ενημέρωση για το πρόγραμμα δωρεάν τεστ ΠΑΠ στο δήμο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Κυριακή, 9 Οκτωβρίου 2011
Ο δήμος Μαλεβιζίου και ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Πρόνοιας και Παιδείας Μαλεβιζίου, προσκαλούν κάθε ενδιαφερόμενο να παρευρεθεί στην εκδήλωση ενημέρωσης για τον προσυμπτωματικό έλεγχο για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, στις 17:30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαζίου, στην λ. Ελ. Βενιζέλου 171.
Πραγματοποιείται στα πλαίσια του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας, που αναπτύσσεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με τον δήμο Μαλεβιζίου, τον ΔΟΚΑΠΠΑΜ και το Κ. Υ. Αγ. Βαρβάρας. Τα θέματα της εκδήλωσης είναι:
1. Η αναγκαιότητα του τεστ ΠΑΠ στην πρόληψη του γυναικολογικού καρκίνου του τραχήλου της μήτρα, με εισηγητή το επίκουρο καθηγητή γυναικολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Κ. Ρελάκη.
2. Η έναρξη του προγράμματος προσυμπτωματικού ελέγχου για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας στη δημοτική ενότητα Γαζίου, με εισηγήτρια την μαία του ΚΥ Αγ. Βαρβάρας κ. Μ. Κρητσωτάκη.

Την ημέρα της εκδήλωσης, θα υπάρξει η δυνατότητα για τις ενδιαφερόμενες γυναίκες να προγραμματίσουν ραντεβού για τεστ ΠΑΠ. Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με την Κοινωνική Υπηρεσία του τμήματος ΚΑΠΗ Γαζίου στο τηλέφωνο 2810823547.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA