Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Καταλυτική παρέμβαση του Κ. Μαμουλάκη οδηγεί στην λήξη της κατάληψης στο γυμνάσιο και λύκειο Γαζίου
Καταλυτική παρέμβαση του Κ. Μαμουλάκη οδηγεί στην λήξη της κατάληψης στο γυμνάσιο και λύκειο Γαζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011
Το γυμνάσιο και το λύκειο Γαζίου που τελούσαν υπό κατάληψη επισκέφτηκε σήμερα ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης και συνομίλησε με τους μαθητές, τους γονείς και τους καθηγητές για τα προβλήματά τους.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου ενημέρωσε τους μαθητές για την κατάσταση που παρέλαβε η δημοτική αρχή στο θέμα της σχολικής στέγης, για τις ενέργειες που έχει μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει, καθώς και για τον προγραμματισμό που υπάρχει για τα θέματα αυτά. Τους ενημέρωσε επίσης εκτενέστατα για την διαδικασία κατασκευής του νέου λυκείου Γαζίου, για τις ολοκληρωμένες και ώριμες μελέτες, τα τεχνικά δελτία, κλπ που έχουν ήδη κατατεθεί στην περιφέρεια, αλλά και την βούληση του Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη και του αντιπεριφερειάρχη Ε. Κουκιαδάκη να προχωρήσει η κατασκευή του. Οι παρουσία του δημάρχου Μαλεβιζίου και η ειλικρινής ενημέρωση που πραγματοποίησε στους μαθητές ήταν καθοριστικής σημασίας, σε βαθμό έτσι ώστε να αποφασιστεί η λήξη της κατάληψης από τους μαθητές!
Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης τόνισε την ωριμότητα των παιδιών, το υψηλό αίσθημα ευθύνης με το οποίο αντιμετωπίζουν τα καθημερινά προβλήματα της εκπαίδευσης και τους ζήτησε όποτε επιθυμούν να τον επισκέπτονται στο γραφείο του και να συζητάνε μαζί του κάθε τους πρόβλημα. «Η πόρτα του γραφείου μου είναι διαρκώς ανοικτή και θα χαρώ να τα λέμε τακτικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.
Τον δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευε ο αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας επιτροπής παιδείας Κ. Γρυλάκη-Παρασύρη και ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής παιδείας Μ. Παπαδομανωλάκης.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA