Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Άρχισε η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου, στο Γάζι
Άρχισε η διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου, στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011
Ξεκίνησε τη λειτουργία του το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου.
Την Πέμπτη 23/12, πρώτη ημέρα λειτουργίας του, αρκετές ήταν οι οικογένειες που το επισκέφτηκαν και προμηθεύτηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για να καλύψουν τις εορταστικές ημέρες.
Η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου, θα συνεχίσει και την ερχόμενη εβδομάδα την καταγραφή των άπορων οικογενειών του Μαλεβιζίου, οπότε όποιοι δημότες επιθυμούν, μπορούν να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην κοινωνική υπηρεσία του δήμου (τηλ. επ. 2813400684 και 2813400692) όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί κ. Τερζίδου Μαρία και κ. Γράψα Γεωργία θα τους ενημερώνουν για τις προϋποθέσεις, καθημερινά από τις 7:30 - 15:30.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και ειδικότερα:
Τις εταιρείες Χαλκιαδάκης ΑΕ, Γ. Σαβοϊδάκης ΑΕ, Βελιβασάκης ΑΕ, Lidl Hellas, Νικ. Συντυχάκης ΑΠΒΕΕ, Παπαδάκη Κυριακή, Cool & Clean Κουτσάκης, Κουρήτες, Χριστοφάκη Φιλία παραδοσιακά προϊόντα Κρήτης, καθώς και όλους τους ιδιώτες, παραγωγούς και μη, που συνέβαλαν καθοριστικά με τις προσφορές τους, καθώς και τους φορείς που προσέφεραν είδη, όπως την Περιφέρεια Κρήτης, το γενικό λύκειο Γαζίου, την τεχνική υπηρεσία Μαλεβιζίου, τον σύλλογο παραγωγών λαϊκών αγορών Ηρακλείου, τον σύλλογο εμπόρων λαχαναγοράς Ηρακλείου, το παιδικό σταθμό Μελισσάκια, τον σύλλογο γυναικών «Μέλισσα» και την ομάδα εθελοντών Μαλεβιζίου που στηρίζει τη λειτουργία του.
Το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου, στεγάζεται σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε στο δήμο Μαλεβιζίου για διάστημα ενός έτους η οικογένεια του κ. Φ. Βατσινά, στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 209.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA