Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Ροδιά και Αχλάδα
Νέο δίκτυο ύδρευσης σε Ροδιά και Αχλάδα PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011
Υπεγράφη η σύμβαση του έργου «ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΡΟΔΙΑΣ - ΑΧΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΓΑΖΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ» της Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ με τον ανάδοχο κ. Πετειναράκη Πολυχρόνη Ε.Δ.Ε.
Το έργο, προϋπολογισμού 602.000,00 €, περιλαμβάνεται την κατασκευή εξωτερικού δικτύου ύδρευσης που θα ενώνει τη δεξαμενή του οικισμού Ροδιάς στη θέση «Νεκροταφείο» με τις δεξαμενές του οικισμού Αχλάδας στη θέση Γαλανός Βόλακας του Δήμου Μαλεβιζίου.
Το εν λόγω έργο είναι πολύ σημαντικό καθώς θα λύσει το πρόβλημα της ύδρευσης πολλών κατοίκων της περιοχής. Περιλαμβάνει το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού Ρογδιά, το οποίο έχει υπολογισθεί να καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες του δομημένου σήμερα τμήματος του οικισμού, αλλά και της μελλοντικής επέκτασης αυτού. Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε 12 μήνες.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Κώστας Μαμουλάκης, σε δηλώσεις του τόνισε την αναπτυξιακή σπουδαιότητα του έργου, καθώς και τη βούληση της δημοτικής αρχής να παρακολουθεί από κοντά τις εργασίες, έτσι ώστε να ολοκληρωθούν να ικανοποιηθεί στο συντομότερο δυνατό χρόνο, αυτό το πάγιο αίτημα των κατοίκων της περιοχής.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA