Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Επιθεώρηση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη, στα έργα της παλιάς αγοράς του Κρουσώνα
Επιθεώρηση του δημάρχου Κ. Μαμουλάκη, στα έργα της παλιάς αγοράς του Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2012
Την ιστορική παλιά αγορά του Κρουσώνα, στην οποία βρίσκονται σε εξέλιξη έργα ανάπλασης, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Μεταξύ άλλων, μέσα από τα έργα ανάπλασης, θα αναδειχτούν τα γύρω σοκάκια, θα τοποθετηθούν παγκάκια, θα αναδειχτεί η πλατεία της παλιάς βρύσης της Οθωμανικής (πιθανότατα) περιόδου που βρίσκεται στο σημείο, ενώ το σύνολο των παρεμβάσεων της δημοτικής αρχής θα ενισχύσει τη γραφικότητα των στοιχείων του οικισμού. Ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς με τους οποίους προχωρούν οι εργασίες και παράλληλα δήλωσε για μια ακόμη φορά την πρόθεση της δημοτικής αρχής, να αναδείξει τα παραδοσιακά στοιχεία όλων των οικισμών του Μαλεβιζίου, που θα συμβάλουν στην τουριστική ανάπτυξη του δήμου. Ο Κ. Μαμουλάκης ειδικότερα, δήλωσε: «Όλες οι εργασίες αναπλάσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη σε διάφορους οικισμούς του Μαλεβιζίου, αλλά και η ανάδειξή τους ως παραδοσιακών, μέσα από τη σύμβαση που έχουμε υπογράψει με το ΤΕΕ/ΤΑΚ, αποσκοπούν στην ανάπτυξη του δήμου μας. Έχουμε βάλει στέρεες βάσεις και συνεχίζουμε καθημερινά την προσπάθεια για να ενδυναμώσουμε αυτό το αναπτυξιακό μέλλον του τόπου μας και των κατοίκων του».
Το δήμαρχο συνόδευαν, ο αντιδήμαρχος Κώστας Φασουλάκης, ο πρόεδρος του οικισμού Μιχάλης Βαλτζάκης και ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Βογιατζάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA