Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου
Συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση

Γάζι, 2/2/2012

Για 7η εβδομάδα συνεχίζεται η διανομή τροφίμων από το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου, το οποίο στεγάζεται σε χώρο που ευγενικά παραχώρησε στο δήμο Μαλεβιζίου για διάστημα ενός έτους η οικογένεια του κ. Φ. Βατσινά, στη λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου 209.

Παράλληλα, η κοινωνική υπηρεσία του δήμου Μαλεβιζίου συνεχίζει να καταγράφει άπορες οικογένειες και καλεί όποιους δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, να επικοινωνήσουν με την υπηρεσία στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 7:30 έως 15:30.), όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα θα τους ενημερώνουν για τις προϋποθέσεις.

Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους στηρίζουν τη λειτουργία του κοινωνικού παντοπωλείου και ειδικότερα: Τις εταιρείες Χαλκιαδάκης ΑΕ, Carrefour, Γ. Σαβοϊδάκης ΑΕ, Βελιβασάκης ΑΕ, Lidl Hellas, Καφές Δανδάλη, ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ, Νικ. Συντυχάκης ΑΠΒΕΕ, Παπαδάκη Κυριακή, Cool & Clean Κουτσάκης, Κουρήτες, Χριστοφάκη Φιλία παραδοσιακά προϊόντα Κρήτης, Αφοι Βίστη, Πετράκης Νικόλαος κ Σια ΕΕ, όλους τους παραγωγούς που συνέβαλαν καθοριστικά με τις προσφορές τους, καθώς και τους φορείς που προσέφεραν είδη, όπως την Περιφέρεια Κρήτης, το γενικό λύκειο Γαζίου, την τεχνική υπηρεσία Μαλεβιζίου, τον σύλλογο παραγωγών λαϊκών αγορών Ηρακλείου, τον σύλλογο εμπόρων λαχαναγοράς Ηρακλείου, το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων, το παιδικό σταθμό Μελισσάκια, τους συλλόγους γυναικών «Μέλισσα» και «Μαλβαζία», την ομάδα εθελοντών Μαλεβιζίου που στηρίζει τη λειτουργία του, την εταιρεία ΣΑΜΣΩΝ απολυμαντική για την παροχή υπηρεσιών απολύμανσης, καθώς και όλους τους ιδιώτες για τις συγκινητικές προσφορές τους.

Η δημοτική αρχή, θα ήθελε να παρακαλέσει όποιους επαγγελματίες ή ιδιώτες επιθυμούν να προσφέρουν τρόφιμα για να διατεθούν μέσα από το κοινωνικό παντοπωλείο Μαλεβιζίου, να επικοινωνήσουμε στο τηλ. 2810822233, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, το διάστημα 9:00 με 14:00. Ειδικότερα υπάρχει ανάγκη για όσπρια και παξιμάδια, οπότε κάθε προσφορά από εταιρείες παραγωγής τέτοιων προϊόντων, είναι ιδιαιτέρως ευπρόσδεκτη!

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA