Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στην τελική ευθεία το «Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου»
Στην τελική ευθεία το «Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου» PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2012
Ολοκληρώνονται οι προετοιμασίες για να λειτουργήσει ένας ακόμα βασικός θεσμός μόνιμης κοινωνικής παρέμβασης, από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. Στο «Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου», θα μπορούν να απευθύνονται όλοι οι ανασφάλιστοι δημότες Μαλεβιζίου οι οποίοι θα πληρούν τα οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια που προβλέπονται με σκοπό να έχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες. Ο χώρος είναι σχεδόν έτοιμος, η συμμετοχή των εθελοντών ιατρών, νοσοκομειακών και ελευθέρων επαγγελματιών, είναι μεγάλη, η κάλυψη των βασικών ιατρικών ειδικοτήτων ολοκληρώνεται και τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του. Όσοι δημότες Μαλεβιζίου επιθυμούν να λάβουν τις υπηρεσίες του Ιατρείου, μπορούν να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία του δήμου στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692 (καθημερινά 7:30 έως 15:30.), όπου οι κοινωνικοί λειτουργοί Μ. Τερζίδου και Γ. Γράψα θα τους ενημερώνουν για τις προϋποθέσεις συμμετοχής.
Στην προσπάθεια αυτή, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου έχει ζητήσει υποστήριξη και από τον Ιατρικό Σύλλογο Ηρακλείου, την Υ.ΠΕ. Κρήτης, το ΠΑ.Γ.Ν.Η. και το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, καθώς και από την έδρα της Κοινωνικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης και τον καθηγητή κ. Λιονή. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του υπογράμμισε ότι παρά την οικονομική κρίση - που δεν αφήνει ανεπηρέαστη την αυτοδιοίκηση - στόχος της δημοτικής αρχής ήταν και παραμένει, η ενίσχυση και υποστήριξη με κάθε τρόπο των αδύναμων οικονομικά δημοτών του Μαλεβιζίου. Μετά τη λειτουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Επιτροπής Κοινωνικής Προστασίας που εκδίδει βιβλιάρια υγείας ανασφαλίστων, η λειτουργία του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μαλεβιζίου αποτελεί μια ακόμη ουσιαστική παρέμβαση προς αυτή την κατεύθυνση. Ιδιαίτερα δε, τονίζει την εθελοντική προσφορά όλων των ιατρών που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, τους οποίους ευχαριστεί ιδιαίτερα, αφού χωρίς αυτή τη βοήθεια δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί η προσπάθεια.
Τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ανακοίνωση σχετικά με τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του ιατρείου, τους ιατρούς που θα το στελεχώσουν, καθώς και για τη διαδικασία καθορισμού των ραντεβού.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA