Νέα έργα στην Τύλισο PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012
Μετά τη διάνοιξη του νέου δρόμου που συνδέει απʼ ευθείας τον κεντρικό οδικό άξονα με τον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης επισκέφτηκε την περιοχή εξετάζοντας το ενδεχόμενο να επεκταθεί ο δρόμος αυτός μέχρι και το δημοτικό σχολείο της περιοχής. Στις πρώτες επαφές που έγιναν με τους κατοίκους διαπιστώθηκε ότι υπάρχει θετικό κλίμα συνεργασίας και αναμένεται τώρα να προχωρήσει η μελέτη αποτύπωσης και χάραξης του δρόμου, για να γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις.
Παράλληλα, εξετάστηκε επιτόπου και η εφαρμογή της μελέτης επέκτασης του νεκροταφείου της Τυλίσου, με τη δημιουργία 50 νέων ταφοπεδίων τα οποία πρόκειται να δημιουργηθούν σε οικόπεδο που δώρισε στη δημοτική αρχή η οικογένεια του Γεωργίου Κουβίδη. Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την αισιοδοξία του για την θετική και σύντομη ολοκλήρωση των παραπάνω έργων, ευχαριστεί δημόσια τους κατοίκους της περιοχής που συμβάλλουν στην ανάπτυξη της Τυλίσου, την οικογένεια του Γ. Κουβίδη για τη δωρεά της προς τη δημοτική αρχή, καθώς και τον πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Μαλιωτάκη για την καθοριστική συμβολή του.
Το δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη συνόδευε ο γεν. γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, ο αντιδήμαρχος Π. Περάκης, ο πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Κ. Γωνιανάκης, ο αντιπρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Αρ. Σαλούστρος, ο πρόεδρος της δημοτικής ενότητας Τυλίσου Ν. Παπάζογλου, ο δημοτικός σύμβουλος Θ. Κύρκος, η μηχανικός του δήμου Κ. Δασκαλάκη, καθώς και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γ. Μαλιωτάκης.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA