Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σε εξέλιξη σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Καλέσα, Ροδιά και Αχλάδα
Σε εξέλιξη σημαντικά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Καλέσα, Ροδιά και Αχλάδα PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 09 Μαρτίου 2012
Εξαιρετικής σημασίας αναπτυξιακά έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, προχωράνε με γρήγορους ρυθμούς στο δήμο Μαλεβιζίου.
Στη Ροδιά, εγκαταστάθηκε ο εργολάβος που θα κατασκευάσει το δίκτυο ύδρευσης που θα καταλήγει στην Αχλάδα. Οι προμήθειες των υλικών έχουν προχωρήσει, η συνεργασία με τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Μαλεβιζίου και τη Δ.Ε.Υ.Α.Μ. είναι στενή και όλα είναι έτοιμα για να αρχίσουν οι εργασίες. Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 602.000 €, το οποίο θα βελτιώσει την ποιότητας του πόσιμου νερού που προσφέρεται, αλλά και την ποσότητά του, στοιχεία απαραίτητα τόσο για τους κατοίκους των περιοχών, όσο και για την κάλυψη των ιδιαίτερα αυξημένων αναγκών που υπάρχουν τους καλοκαιρινούς μήνες. Στα Καλέσσα, μετά και τις τελευταίες εγκρίσεις, ετοιμάζεται η δημοπράτηση του έργου κατασκευής του βιολογικού καθαρισμού της περιοχής, προϋπολογισμού 535.000 €, αλλά και των απαραίτητων δικτύων αποχέτευσης, προϋπολογισμού 3.600.000 €. Ένα έργο - όνειρο πολλών ετών για τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής των Καλεσσίων, το οποίο θα ενισχύσει ουσιαστικά, την αναπτυξιακή προοπτική τους και θα προσφέρει σημαντικότατα οφέλη, τόσο περιβαλλοντικά, όσο και λειτουργικά.
Τα παραπάνω έργα, χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, εκφράζει την ικανοποίησή του για τους ρυθμούς εξέλιξης των έργων, συγχαίρει όλα τα στελέχη της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν και τα αποτελέσματα που έχουν και ευχαριστεί τον περιφερειάρχη Κρήτης κ. Στ. Αρναουτάκη, αλλά και όλα τα στελέχη των υπηρεσιών της περιφέρειας, για την άψογη συνεργασία τους και την καθοριστική συμβολή τους. Τονίζει επίσης ότι: «Και αυτά τα έργα, αποτελούν παρεμβάσεις καθοριστικής σημασίας για το μέλλον του Μαλεβιζίου. Πέραν από τα αυτονόητα και άμεσα οφέλη που παρέχουν, αποτελούν βασικές υποδομές που θα αποτελέσουν τους κύριους πυλώνες ανάπτυξης του τόπου μας. Συνεχίζουμε δυναμικά, μεθοδικά και στοχευμένα, έτσι ώστε μη χάσουμε την τελευταία ευκαιρία ανάπτυξης για τον τόπο μας».

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA