Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Αναβαθμίζεται το δημοτικό σχολείο Καλεσίων
Αναβαθμίζεται το δημοτικό σχολείο Καλεσίων PDF Εκτύπωση
Δευτέρα 14, Μαϊου 2012
Συνάντηση με τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών του δημοτικού σχολείου και του νηπιαγωγείου Καλεσών, είχε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, με στόχο να τους ενημερώσει για τα σχέδια της δημοτικής αρχής για την ανάπτυξη των σχολείων της περιοχής.
Ειδικότερα, ο δήμαρχος τους ενημέρωσε για την αναβάθμιση του δημοτικού σχολείου από 3θέσιο που είναι σήμερα σε 4θέσιο, με προοπτική - εφόσον στηριχθεί η προσπάθεια από τους κατοίκους - να γίνει στο μέλλον 6θέσιο. Παράλληλα τους υποσχέθηκε ότι θα ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημιουργίας μιας νέας, σύγχρονης αίθουσας για τα παιδιά του νηπιαγωγείου, η οποία θα κατασκευαστεί στο προαύλιο χώρο του δημοτικού σχολείου. Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε ότι οι προσπάθειες της δημοτικής αρχής για την εκπαιδευτική περιφερειακή αναβάθμιση θα συνεχιστούν παρά την οικονομική κρίση και τόνισε: «Στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής, τα θέματα της εκπαίδευσης βρίσκονται πολύ ψηλά. Πιστεύουμε απόλυτα στην αναγκαιότητα δημιουργίας των καλύτερων δυνατών υποδομών με στόχο της παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε όλα τα παιδιά της υπαίθρου και παρά το ζοφερό οικονομικό περιβάλλον μέσα στο οποίο καλούμαστε να ενεργήσουμε, είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για να έχουν τα Μαλεβιζόπουλα τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στα σχολεία τους. Γνωρίζω καλά το πόσο δύσκολο είναι αυτό, αλλά μαζί με τους συνεργάτες μου, είμαστε αποφασισμένοι να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία που μας δίνεται. Είμαι δε βέβαιος πώς και οι κάτοικοι των Καλεσίων θα υποστηρίξουν έμπρακτα την προσπάθεια αυτή.»
Παρόντες στη συνάντηση ήταν και οι αντιδήμαρχοι Χ. Κουτσογιάννης και Μ. Σαμόλης, ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο πρόεδρος του Δ.Δ. Καλεσίων Αντ. Βασιλάκης και ο αντιπρόεδρος του οικισμού Δ. Λυδάκης.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA