Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Πρωτοβουλία του δήμου Μαλεβιζίου για την περισυλλογή των νεκρών ζώων από τον Β.Ο.Α.Κ.
Πρωτοβουλία του δήμου Μαλεβιζίου για την περισυλλογή των νεκρών ζώων από τον Β.Ο.Α.Κ. PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012
Σε μια ακόμη σημαντική ενέργεια αναβάθμισης της εικόνας του τόπου μας, προχωράει η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου. Έπειτα από πρωτοβουλία του δημάρχου Κώστα Μαμουλάκη, η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου θα επιφορτιστεί και με το καθήκον της περισυλλογής των νεκρών ζώων από τον Β.Ο.Α.Κ. στα όρια του δήμου Μαλεβιζίου, από το ύψος δηλαδή του κόμβου Γιοφύρου μέχρι τα όρια της ενότητας Ρεθύμνου. «Το φαινόμενο με τα νεκρά ζώα κατά μήκος του βόρειου οδικού άξονα φυσικά και δεν είναι καινούργιο» δηλώνει ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης, «είναι όμως αποκρουστικότατο και δυσφημεί την Κρήτη σε όλο τον κόσμο. Η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου, δεν θα μπορούσε να μείνει απαθείς σε αυτό. Η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου μας, θα αναλάβει σε καθημερινή βάση να περισυλλέγει τα νεκρά ζώα που βρίσκονται στα όρια του δήμου και ελπίζουμε με τον τρόπο αυτό, να προσθέσουμε ένα μικρό λιθαράκι στην βελτίωση της εικόνας που αποκομίζουν οι χιλιάδες επισκέπτες της Κρήτης, για τον τόπο μας».
Παράλληλα λοιπόν με τις πρωτοβουλίες των αρμόδιων φορέων, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου «παίρνει την κατάσταση στα χέρια της» και έτσι άμεσα, συνεργείο της υπηρεσίας καθαριότητας θα αναλάβει την περισυλλογή των ζώων αυτών. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κώστας Φασουλάκης, καλεί και τους ευαισθητοποιημένους διερχόμενους οδηγούς να συμβάλλουν στην προσπάθεια και να ενημερώνουν την υπηρεσία καθαριότητας στο τηλέφωνο 2810821728 (εργάσιμες ημέρες και ώρες) για την ύπαρξη νεκρών ζώων κατά μήκος της εθνικής οδού, στα όρια του δήμου Μαλεβιζίου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA