Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Έργα στήριξης του πολιτισμού σε Γωνιές, Αστυράκι, Καμαριώτη και Αηδονοχώρι
Έργα στήριξης του πολιτισμού σε Γωνιές, Αστυράκι, Καμαριώτη και Αηδονοχώρι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012
Υπεγράφη από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, η σύμβαση εργασιών συντήρησης των σχολείων των Γωνιών, του Αστυρακίου και του Καμαριώτη, καθώς και τη διαμόρφωση του ακάλυπτου χώρου του σχολείου του Αηδονοχωρίου.
Στα έργα περιλαμβάνονται εργασίες αντικατάστασης στεγών, χρωματισμοί, συντηρήσεις, κλπ, ο συνολικός προϋπολογισμός τους είναι 400 χιλ. ευρώ, ο χρόνος υλοποίησης είναι 12 μήνες και η χρηματοδότηση γίνεται μέσα από το ταμείο της πράσινης ανάπτυξης. Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Στόχος μας ήταν από την πρώτη ημέρα της θητείας μας, η αξιοποίηση κάθε διαθέσιμου οικονομικού πόρου, έτσι ώστε να μπορούμε να πραγματοποιούμε παρεμβάσεις σε ολόκληρο το Μαλεβίζι. Με τα έργα αυτά, στους χώρους που χρησιμοποιούνται από τους πολιτιστικούς συλλόγους των πανέμορφων χωριών, καταφέρνουμε να διατηρήσουμε ζωντανά τα κύτταρα των μικρών αυτών κοινωνιών και να στείλουμε το μήνυμα ότι η περιφέρεια στο Μαλεβίζι, έχει την αντιμετώπιση που αξίζει στην πλούσια παράδοσή της και στη σημαντική ιστορία της.»

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA