Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προγραμματική σύμβαση δήμου Μαλεβιζίου - Τ.Ε.Ι. Κρήτης
Προγραμματική σύμβαση δήμου Μαλεβιζίου - Τ.Ε.Ι. Κρήτης PDF Εκτύπωση
Προγραμματική σύμβαση με σκοπό τη διερεύνηση των κοινωνικών αναγκών στο δήμο Μαλεβιζίου και την υποβολή προτάσεων για το σχεδιασμό και τη βελτίωση των κοινωνικών προγραμμάτων της δημοτικής αρχής, υπέγραψε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κ. Μαμουλάκης και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Κ.Α.Π.ΠΑ.Μ. Αν. Λιαδάκης, με τον πρόεδρο του ΤΕΙ Κρήτης κ. Ε. Καπετανάκη, ως εκπρόσωπο του εργαστηρίου Τοπικής Κοινοτικής Ανάπτυξης του τμ. Κοινωνικής Εργασίας.
Μέσα από αυτή τη προγραμματική σύμβαση, η δημοτική αρχή επιθυμεί να επωφεληθεί από τη δυνατότητα σύνδεσης της εκπαίδευσης με το τοπικό κοινωνικό γίγνεσθαι, αλλά και μέσω της αξιοποίησης πηγών και προγραμμάτων αναβάθμισης της πολιτικής κοινωνικής παρέμβασης σε τοπικό επίπεδο. Ιδιαίτερη δε έμφαση, θα δοθεί στην υποβολή προτάσεων για την κάλυψη των αναγκών των ευάλωτων ομάδων του πληθυσμού.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μέσα από συνεργασίες με έμπειρους, καταξιωμένους και εξειδικευμένους φορείς, όπως είναι το Τ.Ε.Ι. Κρήτης, προσπαθούμε να αναβαθμίσουμε και να επεκτείνουμε τις δράσεις κοινωνικής στήριξης της δημοτικής αρχής. Από την πρώτη στιγμή της θητείας μας, ο συγκεκριμένος τομέας βρίσκεται πολύ ψηλά στις προτεραιότητες μας. Έχουμε καθιερώσει θεσμούς όπως είναι το κοινωνικό παντοπωλείο, το ιατρείο κοινωνικής αλληλεγγύης, το κοινωνικό φροντιστήριο, την εθελοντική ομάδα Μαλεβιζίου, κα, και συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητας των δοκιμαζόμενων δημοτών μας, με κάθε τρόπο. Είμαι βέβαιος ότι από αυτή τη συνεργασία με το Τ.Ε.Ι. Κρήτης, ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα - στολίδι για την Κρήτη, με πολλά και σημαντικά επιτεύγματα στο ενεργητικό του, μόνο οφέλη θα προκύψουν για τους κατοίκους του δήμου μας».
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA