Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Διεθνές τουρνουά σκακιού στο Μαλεβίζι
Διεθνές τουρνουά σκακιού στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση

Παρασκευή, 3 Αυγούστου 2012
Ξεκινάει το Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 το Διεθνές Τουρνουά Μαλεβιζίου στη συνεδριακή αίθουσα του ξενοδοχείου «Dolphin Bay», στην Αμμουδάρα.
Το Διεθνές τουρνουά συνδιοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Περιβάλλοντος Αθλητισμού Μαλεβιζίου και το ξενοδοχείο Dolphin Bay**** 
Η διοργάνωση είναι ελβετικού συστήματος 9 γύρων. 
Για τους διακριθέντες θα υπάρχουν σημαντικά χρηματικά έπαθλα συνολικού ύψους 3.100 ευρώ, τα οποία θα μοιραστούν στους 10 πρώτους σκακιστές της γενικής κατάταξης και στις τρεις πρώτες γυναίκες.
Στο Πρωτάθλημα έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή περίπου 75 σκακιστές και σκακίστριες που ανήκουν σε όλες σχεδόν τις ομάδες της Κρήτης, σε ομάδες από την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και αρκετοί σκακιστές και σκακίστριες από 12 ξένες χώρες.
Υπάρχουν σημαντικές συμμετοχές στο Τουρνουά, όπως οι GM Kharitonov Alexander, Maiorov Nikita, Pap Misa, Petrov Marijan, οι IM Azaladze Shota, Maghalashvili Davit, Nigalidze Gaioz, Dochev Dimitar, Λυριντζάκης Τιμόθεος, oι FM Τσιλίδης Αλέξανδρος, Μαρής Ιωάννης, οι WIM Μάκκα Ιουλία,, οι WFM Varholakova Niki, η Μάκκα Ευανθία, αλλά και πάρα πολλοί άλλοι εξαιρετικοί σκακιστές και σκακίστριες, με εμπειρία καθώς και νέοι ...έτοιμοι για όλα!.
Αναλυτικές πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης την ιστοσελίδα gazi2012.gazichess.gr. Σ' αυτή τη σελίδα θα υπάρχει και καθημερινή αναφορά στους αγώνες με αναλυτικό ρεπορτάζ, φωτογραφίες, αποτελέσματα, βαθμολογίες, παρτίδες και άλλα παραλειπόμενα.
Καθ' όλη την διάρκεια του τουρνουά θα εκδίδονται δελτία τύπου για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA