Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Σημαντικές επαφές Μαμουλάκη στην Αθήνα για έργα του Μαλεβιζίου
Σημαντικές επαφές Μαμουλάκη στην Αθήνα για έργα του Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012
Σημαντικές επαφές για θέματα του δήμου Μαλεβιζίου, πραγματοποιεί στην πρωτεύουσα χθες και σήμερα, ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης.
Σε συνεννόηση και με τη συνεργασία του βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ. Γιώργος Αεράκης, συναντήθηκαν με τον γεν. γραμματέα του υπ. Ανάπτυξης κ. Γιαννούση και συζήτησαν το θέμα της πινακοθήκης της Τυλίσου, μιας πινακοθήκης που θα στεγάσει τα έργα του καταξιωμένου καλλιτέχνη Μπότη Θαλασσινού (ο οποίος και κατάγεται από την Τύλισο), που ο ίδιος έχει δωρίσει στο δήμο Μαλεβιζίου.
Επόμενος σταθμός ήταν το υπ. Ανάπτυξης και συναντήθηκαν με τον ειδικό γραμματέα και υπεύθυνο για το σημαντικότατο έργο της μονάδας βιολογικού καθαρισμού της Αγίας Πελαγίας. Μιας μονάδας η οποία δίνει οριστική λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα της περιοχής και η οποία θα συμβάλει καθοριστικά στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του τόπου.
Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης, όπου συζήτησαν με τον ειδικό γραμματέα το θέμα των αρδευτικών δικτύων της Τυλίσου, προϋπολογισμού 500 χιλ. ευρώ, απʼ όπου και απέσπασαν τη δέσμευση ότι θα εξεταστεί με θετική διάθεση το αίτημα της χρηματοδότησης του καίριου αυτού έργου για την αγροτική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης εκφράζει την ικανοποίησή του για τις συναντήσεις αυτές (οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα σε άλλα υπουργεία), ενώ παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες του στο βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη για την στήριξη που παρέχει στις προσπάθειες της δημοτικής αρχής.

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA