Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Τα θέματα σχολικής στέγης της Ροδιάς στο επίκεντρο
Τα θέματα σχολικής στέγης της Ροδιάς στο επίκεντρο PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012
Τα προβλήματα της σχολικής στέγης της κοινότητας Ροδιάς, τέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης του δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, με φορείς της περιοχής.
Ειδικότερα, συζητήθηκε η δυνατότητα κατασκευής ενός νέου νηπιαγωγείου στην κοινότητα Ροδιάς, με σκοπό να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες των νηπίων που υπάρχουν στον οικισμό. Μετά από εκτενή συζήτηση, αποφασίστηκε την ερχόμενη εβδομάδα να μεταβούν στη Ροδιά μηχανικοί της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου και να εξετάσουν όλες τις πιθανότητες κατασκευής νέου νηπιαγωγείου.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά τη συνάντηση, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Το θέμα της σχολικής στέγης στο δήμο μας, ήταν από την πρώτη στιγμή μια από τις βασικές μας προτεραιότητες. Ειδικά στο τομέα στέγασης των νηπιαγωγείων, η κατάσταση που παραλάβαμε ήταν δραματική. Τα νήπια στοιβάζονταν σε χώρους ακατάλληλους, απαράδεκτους για οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία. Έχουμε κάνει πολύ σημαντικά βήματα, έχουμε δημιουργήσει νέα σχολεία, έχουμε κατασκευάσει πολλές νέες αίθουσες και εξακολουθούμε να προσπαθούμε με στοχευμένες παρεμβάσεις να καλύπτουμε τις ανάγκες των οικισμών μας. Έχουμε την ευλογία στο Μαλεβίζι, να έχουμε πολλά παιδιά και τον υψηλότερο ρυθμό αύξησης νέων μαθητών σε όλη την Ελλάδα. Αυτό μας δημιουργεί και την υποχρέωση να φροντίζουμε να παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες μάθησης, κάτι που δεν είναι εύκολο, ειδικά μέσα σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία. Δεν θα σταματήσουμε όμως να εξαντλούμε κάθε δυνατότητα που μας δίνεται, έτσι ώστε να ανταποκρινόμαστε με αποτελεσματικότητα όπου υπάρχει πραγματική ανάγκη».
Το παρόν στη συνάντηση έδωσε ο γενικός γραμματέας του δήμου Γ. Μανουσάκης, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Χ. Κουτσογιάννης, ο πρόεδρος της πρωτοβάθμιας επιτροπής του δήμου Μ. Παπαδομανολάκης, ο πρόεδρος της κοινότητας Ροδιάς Αντ. Σταματάκης, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων Κ. Αλεξανδράκης, ο ταμίας του συλλόγου Χρ. Βαρσαμάς και η νηπιαγωγός Ελ. Τσαφαντάκη.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA