Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ο δήμος Μαλεβιζίου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού
Ο δήμος Μαλεβιζίου για την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012
Συμμετέχοντας ο δήμος Μαλεβιζίου στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου, προσφέρει σε όλους τους επισκέπτες του Μαλεβιζίου:
Δωρεάν στάθμευση στα δημοτικά παρκινγκ, δωρεάν χρήση ομπρελών και καθισμάτων στις δημοτικές παραλίες της Αγ. Πελαγίας, της Λυγαριάς και του Μονοναύτη, δωρεάν είσοδο στο μουσείο του Δ. Θεοτοκόπουλου στο Φόδελε, στον αρχαιολογικό χώρο Τυλίσου (κατόπιν συνεννοήσεως με την αρχαιολογική υπηρεσία), αλλά και δωρεάν περιήγηση με τουριστικό τρενάκι στο μοναστήρι της Παναγίας στη Ροδιά, στον οικισμό της Ροδιάς και στην Έπαυλη των Καλλέργηδων (με αφετηρία και τερματισμό το δημαρχείο Μαλεβιζίου στο Γάζι).
Παράλληλα, Κρητικοπούλες και Κρητικοί με παραδοσιακές στολές, θα κερνάνε με τοπικά προϊόντα τους επισκέπτες της Αμουδάρας και της Αγ. Πελαγίας, ενώ ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίας Πελαγίας θα πραγματοποιεί προσφορές στα καταστήματα των μελών του, καθʼ όλο το εορταστικό τριήμερο,.
Ο δήμος Μαλεβιζίου τέλος, συμμετέχει και στις εκδηλώσεις που διοργανώνει η Περιφέρεια Κρήτης και σε συνεργασία με τους συνεταιρισμούς γυναικών «Η Κρουσανιώτισσα», «Κορφιανά Καλολοΐδια» και «Ξομπλιαστό κουλουράκι» θα έχει δικό του περίπτερο, θα κερνάει τους επισκέπτες με παραδοσιακά προϊόντα του Μαλεβιζίου και θα προβάλει όλα τα αξιοθέατα του Μαλεβιζίου.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA