Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ξεκινάνε οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι
Ξεκινάνε οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2012
Με τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι, την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου στις 8 μ.μ., ξεκινάνε οι εορταστικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, ο Εμπορικός Σύλλογος Γαζίου και το Bravo Water Park. Το σύνθημα για το άναμμα του δένδρου θα δοθεί από το δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, ο οποίος και θα μοιράσει πολλά δώρα στα παιδιά που θα παρευρίσκονται στην εκδήλωση.
Στόχος όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν, εκτός από τη ψυχαγωγία μικρών και μεγάλων, είναι να δοθεί η δυνατότητα διασκέδασης και βελτίωσης της ψυχολογίας των δημοτών και των επισκεπτών του Γαζίου, με την ανάδειξη των αξιών του ανθρωπισμού και της αγάπης στο συνάνθρωπο. Για το λόγο αυτό, οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πλαισιωθούν και από δράσεις προσφοράς στους αδύναμους δημότες, μεταξύ των οποίων είναι και η διάθεση εισιτηρίων δωρεάν χρήσης των παιχνιδιών που έχουν τοποθετηθεί στην πλατεία από την επιχείρηση Bravo Water Park, σε οικονομικά αδύναμους μαθητές όλων των σχολείων του δήμου.
Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων, περιλαμβάνει επίσης και τη διοργάνωση μουσικοχορευτικών παραστάσεων την παραμονή των Χριστουγέννων και την παραμονής της Πρωτοχρονιάς, με Κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA