Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Μείωση Τιμολογίων ΔΕΥΑΜ
Μείωση Τιμολογίων ΔΕΥΑΜ PDF Εκτύπωση E-mail

Με απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου, κατόπιν εισήγησης του δημάρχου κ. Κώστα Μαμουλάκη, ενέκρινε την απόφαση της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, με την οποία μειώνονται σημαντικά οι χρεώσεις των δημοτών.
Ειδικότερα και για όλους τους δημότες της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου που βρίσκονται συνδεδεμένοι με το δίκτυο αποχέτευσης, θα υπάρξει μια μείωση στη χρέωση του τιμολογίου αποχέτευσης κατά 0,15 € / κυβ. μ.
Η μείωση αυτή θα αποφέρει μείωση του συνόλου του λογαριασμού των νοικοκυριών έως και 11% στις χαμηλές καταναλώσεις (μέχρι 80 κυβ. μ.) και προοδευτικά θα μειώνεται όσο αυξάνεται η κατανάλωση, καταλήγοντας σε μια έκπτωση της τάξεως του 5%.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου και πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. κ. Κ. Μαμουλάκης, τόνισε ότι: «Με την ενέργεια αυτή, η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου αποσκοπεί στο να στηρίξει τα χαμηλά οικονομικά στρώματα, μια κίνηση απαραίτητη, αν συνυπολογίσει κανείς την γενικότερη, αρνητική οικονομική συγκυρία. Ο δήμος Μαλεβιζίου, όπως και όποτε μπορεί να ελαφρύνει τα οικονομικά βάρη των δημοτών του, θα το κάνει με ευχαρίστηση. Μάλιστα, δεν σταματάμε εδώ. Επόμενη, προγραμματισμένη κίνηση από την πλευρά της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου, είναι η εκπόνηση μιας ολοκληρωμένης οικονομοτεχνικής μελέτης η οποία και θα μας δείξει αν υπάρχει η δυνατότητα για ακόμη μεγαλύτερες μειώσεις των τιμολογίων της εταιρείας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η μείωση αυτή, έχει αναδρομική μάλιστα ισχύ, από 1ης Μαΐου 2011.
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Είσοδος Χρήστη

Διαύγεια
Κοινωνικές Υπηρεσίες
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δωρεάν μαθήματα για ενήλικες στο Δήμο Μαλεβιζίου
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA