Αρχική Γραφείο Τύπου Δ.Ε.Υ.Α. Μαλεβιζίου Πολιτική ποιότητας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ)
Πολιτική ποιότητας Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Μαλεβιζίου (ΔΕΥΑΜ) PDF Εκτύπωση
Η βασική πολιτική ποιότητας , με γνώμονα την οποία προγραμματίζονται όλες οι ενέργειες της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμου Μαλεβιζίου , τυγχάνει ευρείας δημοσιότητας εντός και εκτός της επιχείρησης και συνοψίζεται στα ακόλουθα:
  • Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα του νερού ύδρευσης και των υπηρεσιών της στο επίπεδο που προβλέπει ο νόμος και υπόσχεται στους πελάτες / δημότες , χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη τεχνολογία και άρτια τεχνογνωσία για τις οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησης.
  • Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα του νερού άρδευσης και των υπηρεσιών της στο επίπεδο που προβλέπει ο νόμος και υπόσχεται στους πελάτες / δημότες , χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη τεχνολογία και άρτια τεχνογνωσία για τις οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησης.
  • Να παρακολουθεί, να ελέγχει να αξιολογεί και να βελτιστοποιεί συνεχώς στοιχεία, δεδομένα και στόχους του PESTLE Analysis.
  • Να παρακολουθεί, να ελέγχει να αξιολογεί και να βελτιστοποιεί συνεχώς στοιχεία, δεδομένα και στόχους του SWOT analysis.
  • Να επιτυγχάνει και να διατηρεί την ποιότητα των εγκαταστάσεων και των δικτύων ύδρευσης, άρδευσης και αποχέτευσης και των υπηρεσιών αυτών στο επίπεδο που προβλέπει ο νόμος και υπόσχεται στους πελάτες / δημότες , χρησιμοποιώντας την καλύτερη δυνατή διαθέσιμη τεχνολογία και άρτια τεχνογνωσία για τις οικονομικές δυνατότητες της επιχείρησης.
  • Να διανέμει το νερό στις περιοχές ευθύνης της σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές με έμφαση στην ασφάλεια των καταναλωτών.
  • Να διαθέτει τα επεξεργασμένα λύματα στους τελικούς αποδέχτες σύμφωνα με τις ισχύουσες προδιαγραφές.
  • Να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σε ποσότητες νερού στις περιοχές ευθύνης της.
  • Να ενημερώνει τους πελάτες της / δημότες για την σωστή χρήση του νερού και να προγραμματίζει τις εκάστοτε βελτιώσεις σε θέματα ποιότητας με βάση την ανάδραση των πληροφοριών που επιστρέφουν από αυτούς.
  • Να εξασφαλίζει συνεχή και διεξοδική επιμόρφωση και εκπαίδευση όλου του προσωπικού της , ώστε να αποκτήσει συνείδηση ποιότητα και εξειδίκευση στις εργασίες του.
  • Να καταβάλλει συνεχή προσπάθεια για περιορισμό παραπόνων των πελατών καθώς και μη συμμορφούμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

Γενικά , αντικειμενικός σκοπός της επιχείρησης είναι η επίτευξη , η διατήρηση και η βελτίωση της εικόνας και της αξιοπιστίας της, παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και φροντίζοντας για την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών/δημοτών.

Η διαρκής βελτίωση και ενίσχυση της ειλικρινούς και εποικοδομητικής σχέσης με τον πελάτη / δημότη αποτελούν πρωταρχικό στόχο της επιχείρησης . Επιδίωξή της είναι η παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης του πελάτη τόσο σε επίπεδο παροχής προϊόντων όσο και σε επίπεδο ενημέρωσης.

Η επιχείρηση δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών/δημοτών με γνώμονα την ποιότητα και την ασφάλεια και για το λόγο αυτό θα διαθέτει κάθε φορά , και σε όποιο βαθμό χρειαστεί , τόσο τους υλικούς πόρους όσο και το απαιτούμενο έμψυχο δυναμικό για την εκπλήρωση αυτού του στόχου.

Γάζι, 23/05/2018
Σαββάκης Φίλιππος

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (401 ΚB)
Πολιτική Ποιότητας ΔΕΥΑΜ

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA