Αρχική Γραφείο Τύπου Εκδηλώσεις Όλα έτοιμα για την Ημερίδα με θέμα τη σύνδεση της Κρητικής παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες, στο Μαλεβίζι
Όλα έτοιμα για την Ημερίδα με θέμα τη σύνδεση της Κρητικής παραγωγής με τις τουριστικές μονάδες, στο Μαλεβίζι PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2013
Με τη συμμετοχή αρκετών παραγωγών θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014 στις 13:00 στο Τεχνόπολις, η Ημερίδα που διοργανώνει ο δήμος Μαλεβιζίου, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Κρήτης και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, με θέμα «Κρητική παραγωγή και τουρισμός - Ευκαιρία διαφοροποίησης και αναβάθμισης του τουριστικού μας προϊόντος».
Σκοπός της Ημερίδας είναι να δημιουργηθούν ικανές συνθήκες συνεργασίας των παραγωγών των τοπικών προϊόντων του Μαλεβιζίου, με τους ιδιοκτήτες των ξενοδοχειακών μονάδων και των τουριστικών καταλυμάτων

Το πρόγραμμα της Ημερίδας περιλαμβάνει:

Χαιρετισμούς από τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, τον δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου Μανόλη Αλιφιεράκη και τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νίκο Χαλκιαδάκη.

Εισηγήσεις από:
  • Την Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Θεανώ Βρέντου - Σκορδαλάκη με θέμα: «Ο Σχεδιασμός της Περιφέρειας Κρήτης για την στήριξη των αγροτικών προϊόντων».
  • Τον πρόεδρο του παραρτήματος Κρήτης του ΓΕΩ.Τ.Ε.Ε. Dr Αλέξανδρο Στεφανάκη, με θέμα «Η δυναμική της Κρητικής παραγωγής».
  • Τον Δ/ντα Σύμβουλο των ξενοδοχείων Creta Maris και Candia Maris Ανδρέα Μεταξά με θέμα «Creta Maris - Δημιουργώντας ένα νέο τουριστικό προϊόν βασισμένο στην Κρήτη».
  • Συζήτηση με τους παρευρισκομένους.
Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Βασιλάκης.
Στον χώρο του ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ θα υπάρχει παράλληλα έκθεση τοπικών προϊόντων, ενώ η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA