Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ:"Για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού του Δήμου Μαλεβιζίου προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος"
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ:"Για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού του Δήμου Μαλεβιζίου προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος" PDF Εκτύπωση
Α.Δ.Α.: ΒΙΦΖΩΛΣ-ΝΑ6
Γάζι, 21/05/2014
ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ
Για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης τμημάτων αιγιαλού του Δήμου Μαλεβιζίου προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος. Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, διακηρύσσει τη διενέργεια ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗΣ ανοικτής, προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την παραχώρηση του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού - παραλίας, προς τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης, έναντι ανταλλάγματος, στα τμήματα του συνημμένου πίνακα.
Η επαναληπτική δημοπρασία θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα Μαλεβιζίου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, την 29η Μαΐου 2014 ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 ενώπιον της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν γνώση των όρων της διακήρυξης στο δημοτικό κατάστημα του Δήμου Μαλεβιζίου (Πλατεία Μιχάλη Κατσαμάνη, Γάζι), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00 - 15:00 και από την ηλεκτρονική σελίδα του Δήμου: www.malevizi.gr ή του «Προγράμματος Δι@ύγεια». Τηλέφωνο: 2813400-637 - τηλεομοιοτυπία: 2810-822123.
Ο Δήμαρχος
Με εντολή Δημάρχου ο Εντεταλμένος Σύμβουλος

Παπαδομανωλάκης Εμμανουήλ

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (123 KB)
Τεύχη Διαγωνισμού

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA