Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για «Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του δήμου και των νομικών του προσώπων»
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για «Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του δήμου και των νομικών του προσώπων» PDF Εκτύπωση
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017
Αριθμ. πρωτ. :21472
Ο Δήμος Mαλεβιζίου έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις του άρθρου 209 του Ν.3463/06 (Δ.Κ.Κ) «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων» (ΦΕΚ 114/Α), όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.
2. Τις διατάξεις του N. 4412/2016 «Δημόσιες Συμβάσεις Έργων, Προμηθειών και Υπηρεσιών (προσαρμογή στις Οδηγίες 2014/24/ΕΕ και 2014/25/ΕΕ) , και του Ν.3861/2010 «Για την ενίσχυση της Διαφάνειας»
3. Τις διατάξεις του ΠΔ 80/2016 «Ανάληψη υποχρεώσεων από τους Διατάκτες» όπως ισχύει.
4. Την 422/2017απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Μαλεβιζίου (ΑΔΑ:Ω0ΦΘΩΛΣ-ΟΦΗ).
5. Την από 13/10/2017 Τεχνική Έκθεση- ενδεικτικός προϋπολογισμός και το Τιμολόγιο Προσφοράς.
ανακοινώνει ότι θα προβεί στην προμήθεια «Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου και των νομικών του προσώπων», με τη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με απόφαση Δημάρχου, μετά από συλλογή προσφορών με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή ανά ομάδα.
Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη για την αναφερόμενη προμήθεια είναι17.778,88 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ εκ των οποίων πίστωση 13.994,82€ αφορά τον Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ (3.995,32€ φαρμακευτικό υλικό και 9.999,50€ υγειονομικό υλικό), πίστωση 1.836,83€ αφορά την Πρωτοβάθμια σχολική επιτροπή, πίστωση 1.307,83€ αφορά την Δευτεροβάθμια σχολική επιτροπή και πίστωση 639,40€ αφορά τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου.
Στο παραπάνω πλαίσιο καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους οικονομικούς φορείς που δραστηριοποιούνται στο αντικείμενο της εν θέματι προμήθειας να καταθέσουν,ιδιοχείρως είτε με ιδιωτικό ταχυδρομείο (courier), φάκελο προσφοράς στο πρωτόκολλο του Δημοτικού Καταστήματος, στη διεύθυνση, Πλατεία Μιχ. Κατσαμάνη, Τ.Κ. 71414Γάζι, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες έως και την Δευτέρα 30/10/2016 και ώρα 15:00σύμφωνα με το υπόδειγμα εντύπου οικονομικής προσφοράς (τιμολόγιο προσφοράς) που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του Δήμου (www.malevizi.gr).
Μαζί με την οικονομική προσφορά, προς απόδειξη της μη συνδρομής των λόγων αποκλεισμού από διαδικασίες σύναψης δημοσίων συμβάσεων των παρ.1 και 2 του άρθρου 73 του Ν.4412/2016, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς παρακαλούνται να καταθέσουν τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α. Απόσπασμα Ποινικού Μητρώου. Η υποχρέωση αφορά ιδίως: αα) στις περιπτώσεις εταιρειών περιορισμένης ευθύνης (Ε.Π.Ε.) και προσωπικών εταιρειών (Ο.Ε. και Ε.Ε.), τους διαχειριστές, ββ) στις περιπτώσεις ανωνύμων εταιρειών (Α.Ε.), τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
β. Φορολογική ενημερότητα
γ. Ασφαλιστική ενημερότητα (άρθρο 80 παρ.2 του Ν.4412/2016)
δ. Εφόσον πρόκειται για Νομικό Πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης του νομικού προσώπου (άρθρο 93 του Ν.4412/2016)
ε. Πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου, με το οποίο θα πιστοποιείται σε αυτό, η εγγραφή του Οικονομικού Φορέα καθώς και το ειδικό επάγγελμά του, πρόσφατα ενημερωμένο.

Οι τιμές της προμήθειας θα δοθούν σε ΕΥΡΩ για ελεύθερη παράδοση στον Δήμο Μαλεβιζίου και στις εγκαταστάσεις των Νομικών του Προσώπων και δεν πρέπει να υπερβαίνουν τις τιμές του ενδεικτικού προϋπολογισμού.

Ο Φάκελος της προσφοράς θα πρωτοκολλείται.

Στο φάκελο προσφοράς θα πρέπει να αναγράφονται τα εξής:
ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕΑ : ΕΠΩΝΥΜΙΑ & ΛΟΙΠΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΠΡΟΣ: ΔΗΜΟ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ & ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ -ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ
ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ «Προμήθεια φαρμακευτικού και υγειονομικού υλικού για τις ανάγκες του Δήμου και των Νομικών του Προσώπων»

Υπάρχει η δυνατότητα υποβολής προσφοράς για κάθε ομάδα χωριστά για τη συνολική ωστόσο ζητούμενη ποσότητα κάθε ομάδας.
Η επιλογή του αναδόχου θα γίνει με κριτήριο τη χαμηλότερη τιμή, εφόσον πληρούνται οι τεχνικές προδιαγραφές της προμήθειας.
Ο χρόνος εκτέλεσης της συγκεκριμένης προμήθειας ορίζεταισεένα έτος από την ημερομηνία υπογραφής της σχετικής σύμβασης.

Η παρούσα θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδατου Δήμου Μαλεβιζίου στη διεύθυνση: www.malevizi.gr, όπου θα είναι διαθέσιμα η Τεχνική Έκθεση- ενδεικτικός προϋπολογισμός και το Τιμολόγιο Προσφοράςτων ενδιαφερομένων .

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών
Αθανάσιος Κύρκος


***ΠΡΟΣΟΧΗ ΒΛΕΠΕ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ 26/10/2017 ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ***

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο zip (280 KB)
Τεύχη Πρόσκλησης

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA