Αρχική Γραφείο Τύπου Προκηρύξεις & Διαγωνισμοί Ανακοίνωση-Πρόσκληση:«Ανάρτηση πράξη εφαρμογής περιοχής Αγίας Μαρίνας (Π.Ε.21)»
Ανακοίνωση-Πρόσκληση:«Ανάρτηση πράξη εφαρμογής περιοχής Αγίας Μαρίνας (Π.Ε.21)» PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου
Αρ. Πρωτ: 22145
Ο Δήμος ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ, καλεί τους ιδιοκτήτες, των οποίων τα ακίνητα, βρίσκονται εντός της εγκεκριμένης «Πολεοδομικής Ενότητας «Αγ. Μαρίνας» (Π..Ε..21) του Δήμου Μαλεβιζίου», να προσέλθουν στα γραφεία της Τεχνικής Υπηρεσίας επί της πλατείας Μιχ. Κατσαμάνη στο Γάζι , προκειμένου να λάβουν γνώση των πινάκων και διαγραμμάτων της Πράξης Εφαρμογής (Π. Ε.). Όσοι διαφωνούν με τα στοιχεία της Π. Ε., θα πρέπει μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα πέντε (15) ημερών από την τελευταία δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης - πρόσκλησης στις εφημερίδες, από 06-11-2017 έως 20-11-2017 , να καταθέσουν ΕΝΣΤΑΣΗ πλήρως τεκμηριωμένη αναφέροντας τους λόγους για τους οποίους ενίστανται και συνοδευόμενη με αποδεικτικά στοιχεία που στοιχειοθετούν τις αντιρρήσεις τους.
Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρα. 12 του Ν. 1337/83, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, όσοι ιδιοκτήτες ακινήτων της ως άνω περιοχής δεν έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα δήλωση ιδιοκτησίας, θα πρέπει να την υποβάλουν στο παραπάνω διάστημα. Γίνεται γνωστό σε όλους τους ιδιοκτήτες, ότι αν δεν υποβληθεί Δήλωση Ιδιοκτησίας, α) είναι αδύνατη οποιαδήποτε δικαιοπραξία εν ζωή και αυτοδικαίως και απολύτως άκυρη, εφόσον πραγματοποιηθεί, β) δεν θα χορηγείται άδεια οικοδομής στο ακίνητο, και γ) στον Πίνακα της Πράξης Εφαρμογής το ακίνητο θα φαίνεται αγνώστου ιδιοκτήτη.

 

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος
Δράκος Μαρής

 

Σχετικά Αρχεία

Αρχείο PDF (357 KB)
Ανακοίνωση


Αρχείο PDF (4.75 MB)
Σχέδια πράξης-χαμηλή ανάλυση

Αρχείο PDF (10.8 MB)
Σχέδια πράξης-υψηλη ανάλυση

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA