Αρχική Οργανωτική Δομή Υπηρεσίες - Διευθύνσεις - Τμήματα - Γραφεία Γραφείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης & Πολιτισμού Έρευνα από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου
Έρευνα από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τα ερωτηματολόγια που ακολουθούν δημιουργήθηκαν από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού με σκοπό την καταγραφή των ψυχοκοινωνικών αναγκών που υφίστανται το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο Δήμο Μαλεβιζίου.
Η συμμετοχή στην έρευνα είναι εθελοντική και μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή.
Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και οι απαντήσεις απολύτως εμπιστευτικές. Τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά για στατιστική ανάλυση και ψυχοκοινωνική έρευνα.
Σας παρακαλούμε να διαθέσετε λίγο από τον χρόνο σας και να είστε ειλικρινείς στις απαντήσεις σας, καθώς με την συμπλήρωσή του συμβάλλετε καθοριστικά στον σχεδιασμό εξειδικευμένων δράσεων, βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα από τον Δήμο Μαλεβιζίου.
Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που συμμετέχετε ενεργά σε αυτή την πρωτοβουλία!
Αν έχετε απορίες ή θα θέλατε να επικοινωνήσετε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου (ψυχολόγο, κοινωνικό λειτουργό):
Γράψα Γεωργία (Κοινωνική Λειτουργός), τηλ. 2813-400692, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Τερζίδου Μαρία (Κοινωνική Λειτουργός) τηλ. 2813-400684, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Αλεξοπούλου Αλεξάνδρα (Ψυχολόγος) τηλ. 2813-400662, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
Παπαδάτου Φωτεινή (Ψυχολόγος) τηλ. 2813-400662, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για την μετάβαση σε:
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA