Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου
Συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013
Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η συλλογή φαρμάκων που προσφέρουν πολίτες, για το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Μαλεβιζίου.
Σε όλα τα φαρμακεία του δήμου, έχουν τοποθετηθεί ειδικά κουτιά συλλογής και όποιος επιθυμεί, μπορεί να τοποθετεί σε αυτά φάρμακα που δεν χρειάζεται - εκτός σιροπιών και εισπνεόμενων. Τα φάρμακα αυτά, μεταφέρονται στο χώρο του Κοινωνικού Φαρμακείου, όπου εθελοντές φαρμακοποιοί εκτελούν τις συνταγές των - επίσης εθελοντών - ιατρών του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου, εξασφαλίζοντας έτσι ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη σε ανασφάλιστους πολίτες του Μαλεβιζίου.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά όλους όσους συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό και δήλωσε: «Ευτυχώς οι πολίτες ανταποκρίνονται και σε αυτή την προσπάθεια της δημοτικής αρχής και συνεισφέρουν καθοριστικά, προσφέροντας φάρμακα που σε αυτούς είναι άχρηστα, σε κάποιους άλλους όμως συνανθρώπους μας είναι πολύτιμα. Το μεγαλείο της αλληλεγγύης καλά κρατεί στο Μαλεβίζι και αξίζουν πολλά μπράβο σε πολίτες και εθελοντές φαρμακοποιούς και γιατρούς που υποστηρίζουν το Κοινωνικό μας Φαρμακείο και το Ιατρείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Εύχομαι σύντομα να εξαλειφθεί αυτή η ανάγκη και να μην υπάρχουν ανασφάλιστοι άνθρωποι, μέχρι τότε όμως, ας προσπαθήσουμε όλοι μας να απαλύνουμε τον πόνο τους, με όποιον τρόπο μπορούμε».
Όποιοι ανασφάλιστοι πολίτες του Μαλεβιζίου επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα στήριξης της δημοτικής αρχής, μπορούν να επικοινωνούν κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου, στα τηλέφωνα 2813400684 και 2813400692.
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA