Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Προχωράει η διαπλάτυνση της Μεγ. Αλεξάνδρου
Προχωράει η διαπλάτυνση της Μεγ. Αλεξάνδρου PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013
Με γοργούς ρυθμούς προχωράει το σημαντικό έργο της διαπλάτυνσης της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην περιοχή των εργατικών κατοικιών Γαζίου.
Το συγκεκριμένο έργο που γίνεται σε μήκος περίπου 220 μέτρων, πρόκειται να ενώσει την Μ. Αλεξάνδρου με την οδό Μακεδονίας και τη νέα πλατεία Πολύδροσου βελτιώνοντας σημαντικά την κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή.
Ένας δρόμος που είχε πλάτος 3-4 μέτρα, όπου τα μποτιλιαρίσματα δεκάδων αυτοκινήτων ήταν καθημερινά, μετατρέπεται σε μια ασφαλτοστρωμένη και διαγραμμισμένη λεωφόρο, πλάτους 12 μέτρων, με τοιχία δεξιά και αριστερά.
Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο, επισκέφτηκαν το νέο αυτό εργοτάξιο, διαπίστωσαν τους ταχύτατους ρυθμούς εξέλιξης του έργου και συνομίλησαν με κατοίκους της περιοχής.
Σε δηλώσεις του αμέσως μετά, ο δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης τόνισε: «Ένα ακόμα σημαντικό έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ένα πάγιο και πολύχρονο αίτημα των κατοίκων ικανοποιείται και σε λίγες ημέρες, η ευρύτερη περιοχή θα ανακουφιστεί κυκλοφοριακά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια όλους τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων που παραχώρησαν τις περιουσίες τους για να πραγματοποιηθεί αυτή η διαπλάτυνση. Με χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός, ότι οι δημότες μας είναι απόλυτα συνειδητοποιημένοι, ενεργοί υποστηρικτές των προσπαθειών που ως δημοτική αρχή καταβάλλουμε, για να δημιουργήσουμε καλύτερες συνθήκες ζωής στο Μαλεβίζι. Όπως έχουμε κάνει και σε άλλα σημεία του δήμου μας, έχουμε δεσμευτεί με απόφαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, ότι με την εφαρμογή του σχεδίου πόλης στην περιοχή, θα γίνει ο ανάλογος συμψηφισμός. Θα ήθελα επίσης να τονίσω ότι και αυτό το έργο, γίνεται από πόρους του δήμου μας. Από χρήματα δηλαδή που οι δημότες μας, με πολύ μεγάλο κόπο καταβάλουν στο δημοτικό ταμείο. Χρήματα τα οποία αξιοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο για την βελτίωση της καθημερινότητας όλων».
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA