Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΕΔΡΟΥ PDF Εκτύπωση

Ως Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Μαλεβιζίου με αφορμή την παρέλαση για τη Εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, η οποία πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμμετέχοντες και παρευρισκόμενους: - Τον Δήμαρχο κο Μαμουλάκη Κώστα και τον Γενικό Γραμματέα κο Μανουσάκη Γιώργο για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους.
- Την πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου κα Φραντζεσκάκη Άννα, τον πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας σχολικής Επιτροπής Δήμου Μαλεβιζίου κο Ντουλάκη Ιωάννη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου κα Κατσάφαρου Ειρήνη για την ουσιαστική βοήθεια τους.
-Τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Μαλεβιζίου.
-Τους μαθητές όλων των Σχολείων που με την πολυπληθή παρουσία τους και τον ενθουσιασμό τους έδειξαν την ζωντάνια αυτού του τόπου.
-Τους Γονείς των μαθητών που βοήθησαν και ενθάρρυναν τα παιδιά τους.
-Τον ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Φούμη Εμμανουήλ για την παρουσίαση των τμημάτων κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
-Τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων που αγκάλιασαν την πρωτοβουλία: του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, κο Φαραζάκη Νίκο, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, κο Στειακάκη Γιώργο, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, κο Σημαιάκη Δημήτρη, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, κα Χορταριά Σίσσυ, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, κο Λιλίτση Βασίλειο, του Γυμνασίου Γαζίου κα Γκινούδη Αθηνά και Γενικού Λυκείου Γαζίου κα Λεμονή Ρούλα.
-Τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των παραπάνω Σχολείων που προετοίμασαν τους μαθητές: του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, κο Αμοιρίδη Νικόλαο, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, κο Μανδιλάκη Νεκτάριο και κο Σταματόπουλο Παύλο, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας κα Μαρκογιαννάκη Αρετή, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας, κο Παπαδοπετράκη Μανώλη, του Γυμνασίου Γαζίου κο Μικρογιαννάκη Γεώργιο και Λυκείου Γαζίου κα Γραικού Μαρία.
- Την Δημοτική Κοινότητα Γαζίου και τον Πρόεδρο Κοτσυφό Ιωάννη.
- Τους γυμναστές του Δημοτικού Γυμναστηρίου, κο Σταματάκη Κυριάκο, κα Τσιλιμιγκουνάκη Ελένη, κα Γιανναδάκη Κατερίνα, κα Καμαρίτη Εύα και τον κο Κοκκινομαγουλά Γιώργο, εκπαιδευτικό, οι οποίοι βοήθησαν στον συντονισμό της παρέλασης.
-Το ΝΠΔΔ ΔΟΚΑΠΠΑΜ και τον Πρόεδρο Μαρκατάτο Γιώργο και τον αντιπρόεδρο Δημήτρη Λυδάκη, για τη συμμετοχή του οργανισμού και το κέρασμα που προσέφεραν στο ΚΑΠΗ Γαζίου. Επίσης τις υπεύθυνες των παιδικών σταθμών Αμμουδάρας και Πολύδροσου, κα Κοκολάκη Άννα και κα Πουτράκη Δήμητρα.
-Τους Δημοτικούς Παιδικούς σταθμούς, προσωπικό και παιδιά, που με την πανέμορφη και πολυπληθή παρουσία τους έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της παρέλασης.
-Τους πολιτιστικούς Συλλόγους που πάντα στηρίζουν τις εκδηλώσεις του Δήμου: Αγίας Μαρίνας, Αμμουδάρας, Γαζίου και Δαμάστας.
-Τον Ναυταθλητικό όμιλο Γαζίου.
- Τους Παιδικούς ιδιωτικούς σταθμούς (Τα Μελισσάκια, Το Χαμόγελο)
- Πολλούς ανώνυμους εθελοντές που πρόσφεραν εθελοντικά την βοήθεια τους.
-Τις υπηρεσίες του Δήμου που συνέβαλαν αρμοδίως.

Ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Παπαδομανωλάκης Μανώλης
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA