Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Παραδόθηκε η πλατεία στην Αγία Τριάδα στον Κρουσώνα
Παραδόθηκε η πλατεία στην Αγία Τριάδα στον Κρουσώνα PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και παραδόθηκε σε χρήση η νέα, αναμορφωμένη πλατεία στο κέντρο του Κρουσώνα, στον Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, προϋπολογισμού 1.225.000 ευρώ.
Με τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν, αξιοποιήθηκε με τον ιδανικότερο τρόπο η κεντρική πλατεία του οικισμού, αναβαθμίστηκε βιοκλιματικά και έγινε πιο λειτουργική και φιλική προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες. Μεταξύ άλλων, πραγματοποιήθηκαν εργασίες σκυροδέματος, διαμόρφωσης πολλών επιπέδων, νέων δικτύων ομβρίων, τοποθέτησης κυβόλιθων και πλακών Ρεθύμνου, δημιουργήθηκε νέο δίκτυο φωτισμού, τοποθετήθηκαν νέα φωτιστικά σώματα, σύγχρονος αστικός εξοπλισμός, (παγκάκια, πέργκολες, κ.α.), κατασκευάστηκε νέα παιδική χαρά, έγιναν φυτεύσεις, κ.α. Την ανακαινισμένη πλατεία επισκέφτηκαν ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκη με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, με τον Δήμαρχο να δηλώνει: «Ολοκληρώσαμε ένα ακόμα σημαντικό έργο για την ευρύτερη περιοχή του Κρουσώνα. Μια ακόμα κεντρική πλατεία οικισμού του Δήμου μας αναπλάστηκε έγινε πιο όμορφη και πιο λειτουργική, για να την χαίρονται οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Κρουσώνα. Με αυτά τα έργα, στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι να ενισχύσουμε την επισκεψιμότητα των οικισμών μας, να αναβαθμίσουμε βιοκλιματικά τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου μας και να τονώσουμε τις μικρές τοπικές οικονομίες. Θα ήθελα για μια ακόμα φορά να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη του Δήμου μας, αιρετά και υπηρεσιακά, για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν, καθώς και όλους όσους βοήθησαν στο να έχουμε αυτή την κατάληξη».
Τον Περιφερειάρχη Κρήτης και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου συνόδευαν η Αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας και Βιομηχανίας Βιργινία Μανασάκη - Ταβερναράκη, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτισμού της Περιφέρειας Κρήτης Κώστας Φασουλάκης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Βαλτζάκης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολεοδομίας Μανώλης Αντονωγιαννάκης, και ο Πρόεδρος του οικισμού Φώτης Τρυπιδάκης.
Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007-2013» και το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Αγροτικής Ανάπτυξης (Ε.Γ.Τ.Α.Α.)
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA