Κάλαντα στην Αγία Πελαγία PDF Εκτύπωση
Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2016

Τα παραδοσιακά Κρητικά κάλαντα, αλλά και κάλαντα από άλλες περιοχές της Ελλάδας, έψαλλαν οι μαθήτριες και οι μαθητές του δημοτικού σχολείου της Αγίας Πελαγίας στον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και σε στελέχη της Δημοτικής Αρχής.
Παράλληλα, τα παιδιά παρουσίασαν στον Δήμαρχο την μοναδική φάτνη - Άγιο Βασίλη που στήθηκε στην καρδιά του οικισμού, στον δημοτικό χώρο στάθμευσης, από την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. με την εθελοντική συμβολή του κ. Σταμάτη Τσακιρίδη. Μια ιδιαίτερη φάτνη, η οποία δίνει μια άκρως εορταστική νότα στην Αγία Πελαγία, η οποία αξίζει να τονιστεί ότι διατηρεί την γοητεία της και την χειμερινή περίοδο.
Ο Δήμαρχος Κ. Μαμουλάκης ευχαρίστησε τις μαθήτριες, τους μαθητές και τους δασκάλους του δημοτικού σχολείου για την όμορφη έκπληξη και τους ευχήθηκε να έχουν καλές γιορτές και μια πολύ καλή χρονιά, γεμάτη υγεία, επιτυχίες και πολλές διακρίσεις.

Τον Δήμαρχο Κ. Μαμουλάκη, συνόδευαν η Πρόεδρος της Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. Ε. Αποστολάκη, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.Μ. Φ. Σαββάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ανδρουλάκης, τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Γ. Τσαγκαράκης και Μ. Κληρονόμος, η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αχλάδας Κ. Κακλή και δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Αγίας Πελαγίας.

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA