Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για τον θάνατο του Χαράλαμπου Παγωμένου
Ανακοίνωση του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για τον θάνατο του Χαράλαμπου Παγωμένου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Συνεκλήθη εκτάκτως σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου, στο άγγελμα του θανάτου του Δημοτικού Συμβούλου Μαλεβιζίου και πρώην Αντιδημάρχου Γαζίου Χαράλαμπου Παγωμένου.
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, ο Χαράλαμπος Παγωμένος υπήρξε ένας άνθρωπος που τίμησε επί σειρά ετών τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και που λάμπρυνε με την παρουσία του το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου.
Υπηρέτησε τα κοινά ως Κοινοτικός Σύμβουλος Γαζίου (1977 - 1998), Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ανάπτυξης Γαζίου (2002 - 2008), Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών (2008 - 2010), καθώς και Δημοτικός Σύμβουλος (2002 - σήμερα). Ο Χαράλαμπος Παγωμένος, ως Πρόεδρος της Δ.ΕΠ.Α.Γ. επιφορτίστηκε με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κοινωνικού χαρακτήρα: Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-ΜΕΑ), Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ), Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΚΗΦΗ), Μονάδας Κοινωνικής Μέριμνας, Μονάδας Βοήθειας στο Σπίτι, Γραφείου Παροχής Κοινωνικών Υποστηρικτικών Υπηρεσιών. Εργάστηκε με ζήλο και περισσή ευαισθησία για την ανακούφιση των ευπαθών κοινωνικά ομάδων του πρώην Δήμου Γαζίου. Το 2004 αφουγκραζόμενος τις ανάγκες των πολιτών εισηγείται και δημιουργεί τον Παιδικό Σταθμό «Μπράβο», η λειτουργία του οποίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2005. Στη συνέχεια προχωρά στην δημιουργία του 1ου Παιδικού Σταθμού Γαζίου (Αμμουδάρας).
Ως ύστατο φόρο τιμής για το σημαντικό κοινωνικό και πολιτικό έργο του Χ. Παγωμένου, το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου ομόφωνα αποφάσισε:


1. Να τηρήσει ενός λεπτού σιγή στην σημερινή έκτακτη συνεδρίαση της 2/3/2017.
2. Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
3. Τη δημοτική δαπάνη ενταφιασμού του.
4. Να κατατεθεί στεφάνι στη σωρό του.
5. Να ονομαστεί δημοτική οδός εντός της Δ.Ε. Γαζίου, ως οδός «ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΠΑΓΩΜΕΝΟΥ».
6. Να παρευρεθεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου στην εξόδιο ακολουθία του και ο Πρόεδρος να αναγνώσει την απόφαση αυτή.


Το παρών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου έδωσε και ο πρώην Δήμαρχος Γαζίου Γιώργος Μαρκογιαννάκης, του οποίου ο εκλιπών υπήρξε στενός συνεργάτης από το 2002 έως το 2010.

 

 

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει
 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA