Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου
Εργασίες συντήρησης στο Δημοτικό Σχολείο Γαζίου PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017
Τις εργασίες συντήρησης και βαψίματος που πραγματοποιούνται εσωτερικά και εξωτερικά στο κτίριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου, επιθεώρησε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Παιδείας Μανώλη Παπαδομανωλάκη και τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφό.

Υπενθυμίζεται ότι ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν πρόσφατα στο Βιοκλιματικό Λύκειο αλλά και στο Γυμνάσιο Γαζίου, ενώ θα ακολουθήσουν εργασίες και σε όσα σχολικά κτίρια του Δήμου Μαλεβιζίου είναι απαραίτητο. Αξίζει επίσης να αναφερθεί ότι όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από προσωπικό του Δήμου, πετυχαίνοντας την μέγιστη δυνατή οικονομία και αποσκοπούν στο να διατηρήσουν τα σχολικά κτίρια στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Συνεχίζουμε τις συντηρήσεις των σχολικών κτιρίων με δικά μας μέσα, υλικά και προσωπικό και χαίρομαι γιατί διαπιστώνω σε κάθε έλεγχο ότι γίνονται με άριστο τρόπο και επιτυγχάνουν το ιδανικό αποτέλεσμα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Μανώλη Παπαδομανωλάκη, όλα τα στελέχη και το προσωπικό της Τεχνικής μας Υπηρεσίας, τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών Άννα Φραντζεσκάκη και Γιάννη Ντουλάκη όπως επίσης και τα μέλη των επιτροπών αυτών, τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Γαζίου Γιάννη Κοτσυφο και τον Δ/ντη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νίκο Φαραζάκη για το πολύ καλό αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA