Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Στο Αηδονοχώρι για τα έργα του δημοτικού σχολείου ο Κ. Μαμουλάκης
Στο Αηδονοχώρι για τα έργα του δημοτικού σχολείου ο Κ. Μαμουλάκης PDF Εκτύπωση
Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017
Τις εργασίες που πραγματοποιούνται στον αύλειο χώρο του πρώην δημοτικού σχολείου Αηδονοχωρίου επιθεώρησε ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Άρη Σαλούστρο.

Πρόκειται για εργασίες προϋπολογισμού 126.000 €, οι οποίες αφορούν στη διαμόρφωση της αυλής, στην κατασκευή μιας αποθήκης 45 τ.μ., πέργκολας, κιγκλιδωμάτων στην πέτρινη περίφραξη, πέτρινης στάσης και βρύσης, οι οποίες αναβαθμίζουν αισθητικά και λειτουργικά τον χώρο και τον κάνουν φιλόξενο προς τους κατοίκους και τους επισκέπτες του γραφικού οικισμού.
Αξίζει να αναφερθεί ότι ο συγκεκριμένος χώρος λειτουργεί ουσιαστικά ως πλατεία του χωριού, σε αυτόν γίνονται όλες οι κοινωνικές εκδηλώσεις του Αηδονοχωρίου και είναι το σημείο συνάντησης των κατοίκων.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Τα έργα στον Δήμο μας δεν σταματούν, γίνονται παντού και καλύπτουν όλους τους τομείς. Έτσι κι εδώ στο Αηδονοχώρι, ένα μικρό αλλά πολύ γραφικό ορεινό οικισμό μας, αναμορφώνουμε την αυλή του δημοτικού σχολείου για να μπορούν να την χαίρονται τόσο οι κάτοικοι, όσο και οι επισκέπτες του.
Τα έργα γίνονται από πόρους του Δήμου μας, από χρήματα των δημοτών μας που επιστρέφουν ξανά σε αυτούς και με την οικονομική στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης. Γι' αυτό και θα ήθελα θερμά να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη για την πολύτιμη βοήθειά του και σε αυτό το έργο, τους Αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Δημήτρη Τζεδάκη, όπως επίσης και τα στελέχη της τεχνικής μας υπηρεσίας για το άριστο αποτέλεσμα».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA