Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Δωρεά φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου
Δωρεά φαρμάκων από τον Ροταριανό Όμιλο Ηρακλείου στο Κοινωνικό Φαρμακείο Μαλεβιζίου PDF Εκτύπωση
Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2017
Σε μια νέα δωρεά φαρμάκων στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Μαλεβιζίου, προχώρησαν τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου.

Ειδικότερα, ο Πρόεδρος του Ρ.Ο.Η. Νικόλας Σπετσίδης συνοδευόμενος από τον Γραμματέα του Ομίλου Δημήτρη Σαμψών επισκέφτηκαν τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και την Εντεταλμένη Σύμβουλο Κοινωνικής Πολιτικής Εύη Αποστολάκη και τους παρέδωσαν δυο κούτες με φάρμακα, ορισμένα εκ των οποίων είναι ιδιαίτερα ακριβά, καθώς και υγειονομικό υλικό.

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ευχαρίστησε τους Ροταριανούς για τη νέα δωρεά τονίζοντας: «Το Κοινωνικό μας Φαρμακείο όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του, έχει γίνει αποδέκτης σημαντικών δωρεών από την Ελλάδα και το εξωτερικό κι αυτό μας δίνει την δυνατότητα, σε συνεργασία με εθελοντές φαρμακοποιούς, να προσφέρουμε αυτά τα φάρμακα σε συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Θα ήθελα και δημόσια να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο και τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου Ηρακλείου για την προσφορά τους και να ευχηθώ να είναι πάντα καλά για να συνεχίσουν το σημαντικό τους έργο».

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ρ. Ο. Ηρακλείου Νικόλας Σπετσίδης ανέφερε: «Για μια ακόμα φορά στηρίζουμε μια δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Θα ήθελα προσωπικά αλλά και εκ μέρους του Ομίλου, να ευχαριστήσω ιδιαίτερα όλους τους δωρητές των φαρμάκων αυτών, ιδιαίτερα δεν την κ. Δέσποινα Λημνιωτάκη και τον Ροταριανό Δημοσθένη Μαράκη για την καθοριστική συμβολή τους και να συγχαρώ τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και τους συνεργάτες του για την τον εξαιρετικό τρόπο με τον οποίο λειτουργούν τις κοινωνικές δομές του Δήμου Μαλεβιζίου».

Πατήστε την εικόνα να ανοίξει

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA