Αρχική Γραφείο Τύπου Ανακοινώσεις - Δελτία Τύπου Με πολλές εκπλήξεις σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Γάζι
Με πολλές εκπλήξεις σήμερα η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στο Γάζι PDF Εκτύπωση
Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Σήμερα το απόγευμα και με πολλές - πολλές εκπλήξεις, θα πραγματοποιηθεί η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη στο Γάζι.

Τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους επισκέπτες, θα περιμένουν μπροστά από το Δημαρχείο ο Άγιος Βασίλης με τους ήρωες της Disney, συγκρουόμενα αυτοκινητάκια, τρενάκια και παιχνίδια από το Λούνα Παρκ «Κατερίνα», το αγαπημένο Σοκολατόσπιτο, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, η Παιδική Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, η χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και ΚΑΠΗ Γαζίου, τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Δαμάστας, Κορφών και «Αορείτες», το μουσικό συγκρότημα των Μενέλαου, Γιώργου, Νίκου Νταγιαντά και Μανόλη Μιχαλάκη, καθώς και το μουσικό συγκρότημα του Γιάννη Μακρυδάκη, ενώ σε όλα τα παιδιά, θα μοιραστούν συμβολικά δώρα από τον Δήμο Μαλεβιζίου. 
Το πρόγραμμα αναλυτικά περιλαμβάνει:
18:00 - Κάλαντα από την Παιδική Δημοτική Χορωδία του Δήμου Μαλεβιζίου, τη χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου και του ΚΑΠΗ Γαζίου.
18:45 - Χαιρετισμός Δημάρχου Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη, φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και δώρα στα παιδιά.
19:15 - Κρητικοί χοροί από τα χορευτικά τμήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Γαζίου, Αγίας Μαρίνας, Δαμάστας, Κορφών και «Αορείτες» με μουσική από το συγκρότημα των Μενέλαου, Γιώργου, Νίκου Νταγιαντά και Μανόλη Μιχαλάκη και το συγκρότημα του Γιάννη Μακρυδάκη.
Καθ' όλη τη διάρκεια της βραδιάς ο Άγιος Βασίλης και οι ήρωες της Disney θα βρίσκονται στην πλατεία, θα παίζουν και θα φωτογραφίζονται με τους επισκέπτες, το Σοκολατόσπιτο θα περιμένει τους μικρούς και μεγάλους φίλους της σοκολάτας ενώ ο Δήμος Μαλεβιζίου θα κερνάει ρακί, παραδοσιακές δίπλες και άλλα Χριστουγεννιάτικα εδέσματα. Παράλληλα, πλήθος ειδικοτήτων και σπουδαστών του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Κρήτης θα συμμετέχουν στη γιορτή. Με σεβασμό στην παράδοση, οι σπουδαστές του τμήματος Μαγειρικής, θα προσφέρουν στους παρευρισκόμενους μια δημιουργική συνταγή με έντονο άρωμα Κρήτης, από ριζότο με γλυκιά κολοκύθα, σταφίδες, απάκι, κάστανα και κρητική γραβιέρα. Οι σπουδαστές των τμημάτων αρτοποιίας - ζαχαροπλαστικής, θα προσφέρουν παραδοσιακούς κουραμπιέδες και μελομακάρονα, με τη γνήσια κρητική συνταγή. Τα τμήματα των παιδαγωγικών, θα προσφέρουν δημιουργική απασχόληση για παιδιά μέσα από τη ζωγραφική και το παιχνίδι. Τα τμήματα Αισθητικής θα είναι υπεύθυνα για τη δημιουργία ενός ακόμα πιο Χριστουγεννιάτικου κλίματος στην πλατεία και θα προσφέρουν υπηρεσίες γιορτινού Make Up σε μικρούς και μεγάλους.
Οι δραστηριότητες του ΙΕΚ ΑΚΜΗ θα βρίσκονται στη «γωνιά της δημιουργίας» στον αίθριο χώρο στην είσοδο του Δημαρχείου.

 

Χάρτης περιοχής

Χάρτης Γαζίου
Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας
Οδηγός του Πολίτη
Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δήμου Μαλεβιζίου 2015-2017
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης
ΑΜΕΑ
Προκήρυξη Θέσεων Κοινωφελούς Εργασίας
ΚΟΣΕ ΔΗΜΟΥ ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Ενημέρωση για Αγροτικά Θέματα
Πανελλήνιος Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός

Αναζήτηση

Διαύγεια
Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου
Εγγυημένο Κοινωνικό Εισόδημα
Μουσείο Δομήνικος Θεοτοκόπουλος
Δ.Ο.Κ.Α.Π.Π.Α.Μ.
Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ.
Δ.Ε.Υ.Α. ΜΑΛΕΒΙΖΙΟΥ
Δημοσιότητα ΕΣΠΑ 2014-2020
Το Σύμφωνο των Δημάρχων
linkedTourism
ΚΕΠ
Funding
INTERMEDIA